Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 28-3 Februarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 26 - January - 2017

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 28-3 Februarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 28-3 Februarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-3 Februarie 2017. Balanta 28-3 Februarie 2017

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 28-3 Februarie 2017

Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, Balanțele se pot confrunta cu surprize în plan afectiv. Unii pot cunoaște o persoană interesantă care să-i fascineze și, fără să mai țină cont de implicările și responsabilități personale, să cadă în plasa unei povești de dragoste care, măcar la început, se va derula „ca-n filme”.
Unele surprize în plan afectiv pot determina supărare sau pot provoca o despărțire. Aspect excelent însă pentru persoanele care desfășoară activități artistice, creative și care pot debuta strălucit, pot primi un

premiu, se pot afirma prin intermediul unei performanțe artistice etc.
Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa a VII-a și, de acolo, până pe 10 martie, va pune pe jar multe relații parteneriale. Aspectul este profund conflictual pentru acești nativi care, în prezent, au un Jupiter în domiciliu care se va afla în opoziție cu Marte. Principalul aspect vizat este cel procesual sau, în general, cel juridic.
Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, relații ameliorate (pe fondul unor conflicte și nemulțumiri mai vechi). Stare de sănătate bună sau, pentru cei care au fost bolnavi ori operați, recuperare rapidă. Aspect bun și pentru starea psihică.
Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, Luna, în tranzit prin casa a VII-a, va răscoli și va pune sămânță de ceartă în casă, între soți, în afaceri, între parteneri, între părțile semnatare ale unui contact, și va amplifica rivalitățile și dușmăniile.
În plus, acest teren periculos, care riscă să degenereze de la o zi la alta, se va încărca, din dimineața zilei de 3 februarie, cu prezența planetei Venus care, departe de a-și exercita rolul de Mic Benefic, va complica și mai mult situația (cei doi Benefici se vor afla în opoziție pe axa Balanță/Berbec), până pe 6 iunie. Din 3 februarie, situații stingheritoare din punt de vedere financiar și/sau soluții de rezolvare a lor total neinspirate.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI