Horoscop Urania 30-05 Iunie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 30 Mai - 05 Iunie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Balanta 7-13 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Urania Horoscop Balanta

Horoscop Urania Balanta 7-13 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Balanta in perioada 7-13 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Februarie 2015. Balanta 7-13 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 7-13 Februarie 2015

Evenimente mari provocate de astre nu par a se petrece în perioada 7 – 13 februarie, în ceea ce-i privește pe nativii din Balanță.
Viața lor decurge firesc, fie prin continuarea unor evenimente ce au greutate în existența lor, dar care s-au declanșat cu ceva timp în urmă, fie este vorba de o existență obișnuită, fără salturi. Cel mai important aspect al săptămânii viitoare este pentru aceste persoane cel legat de casa sănătăți într-o primă semnificație astrologică. Aici sunt suficiente premize pentru o îmbunătățire a stării de sănătate, pentru o

refacere psihică, dar mai ales pentru găsirea unui medicament eficient sau pentru o serie de măsuri terapeutice extrem de utile. Unele afecțiuni pot privi plămânii, picioarele, sistemul limfatic sau psihicul. Alimentația cu corolarul ei regim/dietă joacă un rol decisiv. A doua semnificație astrologică a tranzitelor săptămânii viitoare privește regimul muncii. Sunt premize pentru începerea unei activități care face plăcere. Nativii sunt întâmpinați, în demersurile lor, cu multă simpatie și încredere de cei cărora li se adresează cu o propunere sau un proiect. Între 8 și 10 februarie, Balanțele sunt preocupate de condiția lor fizică, psihică, de aspect, de cosmetică, de latura estetică, de înfățișare în general. Apoi, în zilele următoare, devin foarte chibzuiți, regretând cheltuielile făcute cu doar câteva zile în urmă, restricționându-și alte cheltuieli. Pe 13 și 14 februarie pot primi vești de la frați/surori sau de la persoane care sunt departe de ei. Aceștia le pot comunica blocajele sau întârzierile cu care aceștia se confruntă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 30-5 Iunie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.05.2020 Luna în Leu. E important să ne păstrăm corpul cald şi să evităm să ridicăm obiecte grele. Toate tratamentele cardiovasculare sunt azi de două ori mai eficiente. Sfat culinar: mirodenii iuti.

29 mai - Nicolae Balcescu, Patrick Henry, G.K. Chesterton, Bob Hope, John F. Kennedy, Paul Erlich, Al Unser, Anthony Geary, Danny Elfman, LaToya Jackson, Annette Bening, Adrian Paul, Melissa Etheridge, Noel Gallagher, Melanie Janine Brown.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI