Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 14-20 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - February - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 14-20 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 14-20 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Februarie 2015. Berbec 14-20 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 14-20 Februarie 2015

Săptămâna viitoare le aduce acestor nativi o încărcătură destul de mare pe semnul Peștilor: pe 19 februarie vor fi aici 6 planete.
Ele vor permite acumularea unor tensiuni dintre cele mai speciale la nivelul psihicului și laturii emoționale, care se poate încărca cu tot ceea ce nu este necesar în acest moment: amintiri, secvențe dureroase din existența lor care revin obsedant, preocupări colaterale care le mănâncă timpul, gânduri „negre”.
Din 20 februarie, deși nu a venit încă rândul zodiei lor, se vor simți înviorați, înflăcărați chiar, plini de

energie și de voință. Pentru că, din această zi vor avea de partea lor două planete personale care vor contribui mult la starea de sănătate fizică și psihică. Marte, guvernatorul lor, se va afla în domiciliu, context excelent din punct de vedere astrologic pentru tot ceea ce ține de activism, combativitate, luare de atitudine, limpezire rapidă cu privire la priorități și decizii. Pe 21 și 22 februarie vor avea parte și de tranzitul Lunii, astfel că, semnul lor zodiacal natal va fi susținut de patru planete în tranzit alături de Nodul Sud Lunar. Sunt de așteptat schimbări bruște, aproape inexplicabile pentru cei din afară, de ritm de viață sau de atitudine față de sine și problemele personale. Celebra Lună Nouă din Vărsător, pentru a doua oară în acest an, în casa relațiilor de prietenie, poate consolida un început, dar și un nivel de înțelegere și dialog cu o serie de persoane față de care Berbecii nu aveau, acum o lună, o părere bine definită. Instinctul, feelingul, intuiția sunt la cote maxime și îi pot îndruma discret pe nativi, spre cele mai bune soluții.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI