Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 14-20 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 12 - January - 2017

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 14-20 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 14-20 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Ianuarie 2017. Berbec 14-20 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 14-20 Ianuarie 2017

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), Berbecii vor avea perceptii hipertrofiate. Vor avea impresia ca sunt puternici si in stare de orice. Evident, isi vor supralicita calitatile si capacitatile fizice ori psihice. Pe fond, insa, contextul nu e unul negativ. Astfel, nativii pot deveni constienti de un potential latent care merita sa fie cultivat sau se pot mobiliza in directia inceperii unui proiect. Tinerii sau adultii inca tineri isi vor dori sa faca o cariera de rasunet. Una dintre directiile principale spre care se va indrepta spiritul lor va fi cel creativ, distractiv, imaginativ. Cei care nu au posibilitatea sa materializeze aceste trairi intense, pot

„calatori cu gandul”, pot face planuri, se pot entuziasma la ideea unor solutii pentru viitorul lor profesional. Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, Berbecii vor fi harnici si eficienti, dar, in paralel, se vor confrunta cu numeroase stari de spirit. Mintea lor va forfoti de amintiri, de ganduri, de analize ale unor situatii prin care au trecut pentru a gasi o rezolvare celor cu care se confrunta acum. Acest univers bogat in emotii si stari de spirit speciale ii pot transforma, deseori, in fiinte emotive si sensibile.
Pe alte persoane, acest pasaj astral, le poate face dornice sa se odihneasca, sa se refaca fizic dupa o perioada de efort sau dupa o boala. Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, axa Berbec/Balanta va deveni hiperactiva. Cei care sunt implicati in procese ar trebui sa se concentreze pe acea problema si sa tina situatia sub control, pentru ca precipitarea evenimentelor care se contureaza le poate abate atentia de la detaliile esentiale. La sfarsitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra in casa prietenilor. Pe 20 ianuarie, suparari legate de irosirea unei sume de bani, a unei pacaleli cu consecinte financiare, nu neaparat de mare valoare.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI