Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 15-21 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 13 - October - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 15-21 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 15-21 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Berbec 15-21 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), nativii pot fi angajati in discutii care privesc relatiile intre soti si/sau asociati. Motivele care le starnesc vor fi ciudate iar felul in care ei vor reactiona la provocari va fi surprinzator.
Pe 16 octombrie, pe fondul fazei de Luna Plina in Berbec, cand Uranus se va afla in conjunctie cu Luna si in opozitie cu Soarele in Balanta, s-ar putea starni, din senin, conflicte sau s-ar putea activa conflictele mocnite pana atunci. Evenimentele de ultima ora pot schimba cursul proceselor in desfasurare.
Perioada nu este favorabila incercarilor de a instaura normalitatea si echilibrul intr-o relatie. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, regimul banilor castigati din activitati

retribuite va fi nemultumitor. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, discutiile vor purta amprenta unor idei preconcepute, intrand deseori in contradictie cu realitatea sau premizele cu care se confrunta.
De aceea, etapa, fara a fi una negativa in sine, va fi delicata prin incapacitatea Berbecilor de a se detasa de prejudecatile de gandire care si-au pus amprenta pe educatia si mentalitatea lor. Situatia va fi mai stringenta in cazul celor care calatoresc in strainatate sau locuiesc departe de tara pentru un rastimp mai lung si care se vor vedea obligati sa se adapteze la nou oricat de greu le-ar fi.
Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, se pot reedita unele ipostaze relationale manifestate pe 15/16 octombrie. Elementul caracteristic al acestui rastimp il vor da numeroasele opozitii si cuadraturi (cu totul, sase la numar) pe cele patru semne zodiacale Cardinale care vor ridica la rangul de prioritate viata profesionala, sociala, imaginea sau notorietatea ori autoritatea si vor pune pe planul secund relatiile cu familia din care provin.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI