Horoscop Urania 12-18 Octombrie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 12-18 Octombrie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 23-29 Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - April - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 23-29 APRILIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 23-29 APRILIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 APRILIE 2016. Berbec 23-29 APRILIE 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 23-29 APRILIE 2016

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), unor nativi le pot trece prin minte tot felul de solutii banesti care nu exceleaza prin onestitate. In cele mai multe dintre cazuri ele vor fi provocate de o situatie limita care ii impinge sa ia in calcul si asumarea riscului unor astfel de manevre. Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, situatia se va schimba aproape pentru toti cei nascuti in acest semn zodiacal si asta se va traduce printr-o mare exuberanta si printr-o dorinta evidenta de a-si largi orizontul de cunoastere si de actiune.

Unii vor dori sa faca excursii, altii vor vrea sa schimbe locul in care traiesc sau muncesc pentru a da un sens nou vietii lor. Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, se contureaza o etapa mai incarcata, mai stresanta, mai enervanta in care activitatile cu grad sporit de risc ii vor pune in situatia de a se mobiliza si de a accepta ceea ce li se intampla apeland, pentru a se tempera, la banala filosofare „viata e grea, ce sa-i faci!”. In ciuda dorintei de a se plia pe urgentele momentului cu resemnare, in preajma zilei de 27 aprilie, se pot contura o serie de neconcordante, disfunctii, ghinioane sau incurcaturi pe directia relatiilor parteneriale. Subreda si plina de capcane poate fi si evolutia unor conflicte, desfasurate in plan personal sau chiar procesual. In restul zilei de 29 aprilie, Berbecii vor simti nevoia sa evadeze din acest peisaj care nu le ofera, pentru aceasta etapa, nici o satisfactie. Dorinta lor de a se relaxa alaturi de prieteni se poate lovi insa de o stramtorare baneasca. In seara zilei de 29 aprilie, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si, timp de o luna de acum in acolo, ii va pune in situatia de a-si reevalua si reformula deciziile anterioare legate de bani, castiguri si cheltuieli. Nota generala a momentului este data influenta pe care o exercita dificultatile prin care trec nativii asupra sistemului neuro – vegetativ sau psihic.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

1 Comentriu to “Horoscop Urania Berbec 23-29 Aprilie 2016”

  1. ian ion says:

    Cell mai bun horoscope, to tusk.

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 12-18 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 11.10.2019 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

11 octombrie - Alexandru Sahia, Ştefan Octavian losif, Principesa Elisabeta de România, Henry John Heinz, Eleanor Roosevelt, Jerome Robbins, Elmore Leonard, Dawn French, Steve Young, Joan Cusack, Luke Perry, MichelleTrachtenberg., Samuel Clarke, Henry John Heinz.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI