Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 6-12 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 6-12 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 6-12 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Iunie 2015. Berbec 6-12 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 6-12 Iunie 2015

Berbecii primesc efectele benefice ale planetei Venus o dată intrată în casa a V-a a plăcerilor, creației, creativității și procreației. Fiecare, în funcție de vârstă va extrage ce-i convine sau ce poate să „ducă” cu propriile puteri.
Nota generală este de optimism, de încredere, de chef de viață. Accentele diferă în funcție de vârstă sau de sex: bărbații vor aventuri, practică sporturi cu mare plăcere, se dedau unor speculații financiare, jocuri, pariuri; femeile se îngrijesc de aspectul lor și doresc să se pună în valoare prin tot felul de accesorii (sau artificii!). Bun este aspectul pentru cei ce doresc să conceapă un copil. Casa a V-a fiind locuită și de Marele Benefic, este posibil ca influxurile conjugate ale acestor două planete (Venus și Jupiter), chiar dacă nu se află în conjuncție, să le dea celor care activează în domeniul artei sau al oricărui domeniu unde este nevoie de talent o predispoziție pentru a începe noi proiecte, pentru a se lepăda de trecut sau de rutină. De altfel, acestei predispoziții îi vine în ajutor și trigonul pe care Uranus, aflat în casa lor I, îl face cu Jupiter, atrăgând în acest fel șanse și oportunități sau fler în opțiuni, decizii, soluții. Săptămâna le mai poate aduce

relații-surpriză ori surprize de la cunoscuți, unele cam greu de acceptat fie prin bruschețe, fie prin vârtejul tulburător de intenții, sentimente răscolite și interese bulversate pe care le provoacă (a doua parte a zilei de 6, apoi 7 și prima parte a zilei de 8 iunie). Pe 9 și 10 iunie nativii vor să se odihnească. Pe 11 și 12, dorințele lor intens resimțite sau nerăbdarea îi împing spre un mod de viață agitat, eficient uneori.

Horoscop Lunar Iunie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI