Horoscop Urania 17-23 Noiembrie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Noiembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 8-14 Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 6 - July - 2017

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 8-14 Iulie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 8-14 Iulie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 Iulie 2017. Berbec 8-14 Iulie 2017

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 8-14 Iulie 2017

Intre 8 si 10 iulie dimineata, cumul de probleme familiale, casnice, domestice, parteneriale sau profesionale sporite in intensitate de faza Lunii Pline in Capricorn care va avea loc in ziua de 9 iulie si care va angaja, indeosebi, axa caselor IV – X. Puternic impact emotional al evenimentelor, fie ele si modeste ca motivatie reala, asupra nativilor care vor avea impresia ca ating limita suportabilitatii, de unde si posibilele lor iesiri nervoase de exasperare. Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, ipostaze inedite provocate de intalniri – surpriza sau de felul in care decurge o seara petrecuta alaturi de cunoscuti si

apropiati. Comportament si fel de a vorbi autoritar marcat de dorinta expresa a Berbecilor de se constitui ca niste super adviser-i, dorind sa-i subordoneze pe copii vointei lor inflexibile, ceea ce poate starni replici pe masura („suturi verbale”) sau sa „puna punctul pe i” intr-o relatie afectiva.
Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, moment mai relaxat cand, insisi nativii vor dori sa lase locul tolerantei, ingaduintei si blandetii, cand ei vor avea nevoie sa se calmeze si sa se izoleze de forfota cotidiana pentru a-si reface puterile sau pentru a medita in voie. Posibil context favorabil pentru cei care sustin examene si verificari preliminare ale cunostintelor la probele orale ale unor materii de studiu. Nota generala a saptamanii va fi data fie de calatoriile pe termen scurt sau pe distante mici care se vor defasura normal, placut sau util si de chestiunile gospodaresti care nu le vor face placere si care ii vor implica direct pe nativi chiar daca acestia vor avea altceva mai util sau mai urgent de facut in acea perioada. Stricaciuni care presupun, pentru remedierea lor, deranj, dezordine si schimbarea, de moment, a modul de viata curent. Copiii si adolescentii pot fi in forma buna sportiva, pot castiga meciuri sau pot fi selectionati in echipe de elita.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Noiembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 17.11.2018 Luna în Leu de la 1:56. Azi spatele este sensibil: faceţi puţină gimnastică, stretching şi evitaţi să ridicaţi greutăţi. Sucul de fructe ne face bine. Sfat culinar: spaghete cu ton.

17 ianuarie - Radu Theodoru, Benjamin Franklin, Mack Sennett, Al Capone, Betty White, Eartha Kitt, Vidal Sassoon, James Earl Jones, Shari Lewis, Maury Povich, Muhammad Ali, Susanna Hoffs, Jim Carrey, Kid Rock, Yvonne Zima, Don Pedro Calderon, Jacques Francois Blondel, Anne Bronte, Anton Naum, August Weismann, Anton Pavlovici Cehov.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI