Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 1-7 August

Postat de Urania Horoscop On 30 - July - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 1-7 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 1-7 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 August 2015. Capricorn 1-7 August 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 1-7 August 2015

Pe 1 august unii Capricorn numara banii, aduna pe hartie datoriile, fac o serie de calcule; rezultatul ii va lua prin surprindere. Pe 2 si 3 august unii incearca sa repare relatiile stricate (cu frati, vecini, cunoscuti ocazional) prin manevre diplomatice.
Altii fac drumuri menite sa se impace cu ei insisi (drumuri la biserici, manastiri, locuri de reculegere sau de izolare unde pot medita in voie). Pe 4 si 5 august isi pierd repede calmul, se enerveaza din orice are legatura cu casa, locuinta, gospodaria sau cu unii membrii din familia din care provin. Pe 6 si 7 august fac eforturi sa iasa din starea de surescitare prin care au trecut cu cateva zile in urma. Nu vor neaparat sa faca petrece ci vor sa se linisteasca, sa se domoleasca in reactii, si sa guste, cate putin, cu masura, din cate un aspect de viata care il bine dispune (muzica, film, teatru, arta, gradinarit etc.). Planete din Leu care fac jocurile astrale in acest moment privesc casa a VIII-a a banilor si a bunurilor in relatie sau conditionale de altii. Aici poate interveni o schimbare. Pot obtine o inlesnire, pot avea o pasuire, li se poate ingadui sa faca ceva anume cu banii si bunurile lor, mai ales daca acestea se afla intr-o ipostaza delicata ori

controlata de catre altii. Complicatia perioadei provine de la o deteriorare a relatiilor cu partenerii de viata secundar, in principal de afaceri sau de scopuri comune altele decat cele lucrative ori cu prietenii liberi alesi. Un carusel de intrigi si interese ascunde, de manevre complicate si deloc onorabile ii tesute acum ii vor pune pe Capricorni in posturi vulnerabile in octombrie/noiembrie 2015. Atentie, in acest sens, la tot ceea ce se intampla cu valoarea de simbol sau de avertisment, oricat de discret manifestat, in ziua de 3 august.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI