Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 10-16 Octombrie 2020

Postat de Urania Horoscop On 9 - October - 2020

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 10-16 Octombrie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 10-16 Octombrie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2020. Capricorn 10-16 Octombrie 2020

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 10-16 Octombrie 2020

Intre 10 și 11 octombrie, în zori, nimic nou în relațiile parteneriale care vor evolua în nota deja cunoscută: stres, ambiții, orgolii, mai mult sau mai puțin justificate, radicalism, incapacitatea de a veni cu soluții noi, indisponibilitatea de a depăși cu metode superioare un blocaj personal ca și cum s-ar fi plasat în grevă relațională și nu mai vor părăsească acest registru, deși, pe fond, până acum, nu au avut nici un beneficu din această strategie. între 11 octombrie, după ora 03:25, și dimineața zilei de 13 octombrie, abordare autoritară și inflexibilă a unor interese materiale; uneori, pretenții disproporționate cu contextul în care se află sau cu logica lucrurilor. între 13 octombrie, după ora 07:56, și dimineața zilei de 15 octombrie, fel util, pragmatic, de a valorifica o pregătire profesională de nivel ridicat, de a avea relații cu reprezentanții unor instituții, de a se face cunoscut, de a comunica. Pe această direcție, unii Capricorni vor dori să pună într-o ecuație socio-profesională de anvergură un vis, un proiect drag, o idee la care se gândesc de mult timp. Din 15 octombrie, Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă și, până pe 1 noiembrie, va permite multor factori nocivi să se interpună întruna sau în mai multe relații de prietenie: minciuni, dezinformări, bârfe, “strâmbe”, lipsă de loialitate. egoism. Ca să reacționeze la toate acestea, cel mai bine ar fi să aștepte ca Mercur, care, așa cum a permis aceste derapaje, să permită, după 11 noiembrie, și demascarea lor: măcar vor fi în cunoștință de cauză. între 15 octombrie, după ora 08:54, și 16 octombrie, nativii vor avea impulsul de “a ieși la rampă”, de a avea o inițiativă, mai mult sau mai puțin diplomatică, în funcție de vârstă, de educație, de experiență sau de (pre)miză socială și fel de a percepe provocarea Lunii Noi în Balanță, din 16 octombrie, pe sectorul carierei.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI