Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 13-19 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 11 - June - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 13-19 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 13-19 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Iunie 2015. Capricorn 13-19 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 13-19 Iunie 2015

Zilele de 13 și 14 iunie nu par a pune probleme speciale acestor nativi care cel mult se pot bucura de calm și împăcare.
În mod normal, ar trebui să fie nişte zile banale. În schimb, zilele de 15 şi 16 iunie sunt mai dinamice. Locul de muncă, relaţiile de la serviciu pot cunoaşte schimbări, înnoirii, unele agreabile altele stresante, dar în ambele însoţite de discuţii, comentarii, analize de „caz” sau de situaţie. Chiar şi statutul lor profesional ori salarial poate fi întrucâtva schimbat. Zilele de 17 şi 18 iunie aduc îngrijorare, încordare, încetinirea tuturor gesturilor şi reacţiilor provocate de deciziile Capricornilor. Alteori, relaţiile parteneriale se gripează cu totul. Nimic parcă nu le poate readuce pe linia de plutire. Nu se poate discuta, nu se poate argumenta, întâlnirile se amână şi, în ansamblu, dialogurile sunt greu de realizat. Uneori, chestiunile familiale pot contribui la aceste blocaje. Din după-amiaza zilei de 19 iunie, până pe 21 iunie, aceşti nativi au reacţii intempestive ori de câte ori va fi vorba de bani şi bunuri. Uneori este vorba doar de o chestiune de ambiţie, de manifestare a autorităţii sau puterii ori de existenţa unui interes pentru care nu sunt dispuşi să cedeze, să negocieze sau să piardă. Un reper important în economia vieţii de fiecare zi, îl reprezintă momentul

când se produce faza de Lună Nouă (16 iunie ora 17), ipostază astrală care lasă loc unor schimbări de moment a fiziologiei, a stării de spirit etc. Simptome sunt trecătoare, dar, acolo unde există afecţiuni neurologice, legate mai ales de aparatul locomotor, de circulaţia sângelui sau de procesele de gândire, tulburările care apar nu fac decât să pună în evidenţă fie o suferinţă netratată fie o medicaţie incompletă.

Horoscop Lunar Iunie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI