Horoscop Urania 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 4-10 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - February - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 21-27 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 21-27 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Februarie 2015. Capricorn 21-27 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 21-27 Februarie 2015

Casa a IV-a a relaţiilor cu familia din care provin este intens solicitată, de acum în acolo, pentru nişte săptămâni. Zilele de 21 şi 22 sunt cel mai greu de administrat, pentru că acolo un fel de tornadă pune la încercare rezistenţa unităţii de familie.
Fie problemele lor se reflectă asupra întregii familii, fie, invers, cineva apropiat trece prin clipe de încercare. În unele ipostaze nu se întâmplă nimic concret, dar membrii de familie se iau la ceartă pentru

ceva (interese, sentimente etc.) şi comit gesturi radicale provocând replici pe măsură. Luate la mânie, acestea nu sunt nici pe departe cea mai bună soluţie. O serie de relaţii astrale instaurate de mai mult timp continuă să funcţioneze în regim drastic, generând consecinţe de tot felul, în funcţie de locul şi rolul fiecăruia în societate, dar în toate cazurile având coloratura “forţei destinului”.
Zile care sporesc această vocaţie astrală – 27, 28 februarie şi dimineaţa zilei de 1 martie, cu sau fără implicarea unei cauze juridice ori a unui context procesual. Discuţiile pe tema banilor încep să fie din ce în ce mai stânjenitoare; ele vor continua încă aproximativ 15 zile. Casa comunicării este negativ influenţată de astre, punându-şi amprenta pe felul de a gândi, vorbi, răspunde sau interveni intr‑o ipostază publică a nativilor: zile în care “gândul cel rău” îşi face de cap – 26, 27 februarie şi 1 martie a.c. Specificul astral al perioadei cuprinse între 25 şi 27 februarie se poate concretiza pentru unii în registrul sănătăţii, cu discrete afecţiuni sezoniere sau cu manifestări ale unor boli mai vechi; pentru alţii, aceeaşi ipostază astrală se poate exprima mai bine în regimul relaţiilor de la locul de muncă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI