Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Septembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 27-03 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - June - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 27-03 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 27-03 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-03 Iulie 2015. Capricorn 27-03 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 27-03 Iulie 2015

Semn zodiacal foarte solicitat din punct de vedere astral, asemenea celorlalte trei semne ale Crucii cardinale.
Intre 27 si 29 iunie, nativii din Capricorn se instraineaza de o serie de cunostinte, se “racesc” fata de niste prieteni. Iau distanta fata de o serie de persoane despre care si-au schimbat parerea, sau care, sub presiunea evenimentelor, nu au fost la inaltime, abandonandu-l pe nativ. Este vremea analizelor, a concluziilor triste; casa prietenilor nu e un loc de expansiune, nu e o sursa de bucurie si nici de speranta in vreun ajutor. Apoi, din 29 iunie seara pana pe 1 iulie dimineata fac planuri. Se dedica propriei lor cauze, se mobilizeaza, isi fac curaj si incearca sa vada partea buna a vietii, atenuand, in mod voit, tot ceea ce este suparator in viata lor, in prezent. In functie de situatie, unii pot avea discutii de taina, intalniri secrete, schimb de informatii pe cai indirecte sau mediate de alte persoane.
In planul sanatatii oarecum afectati pot fi Sagetatorii de peste 50 de ani, care se stiu cu suferinte instalate de mai mult timp de natura arteriala, hepatica sau cu tulburari locomotorii. Intre 1 si 3 iulie, Luna le va

tranzita semnul natal si va accentua tendinta de a ramane calmi, detasati, de a actiona in mod logic, rational, calculat. Efortul lor se va mai indrepta si spre stresul care ii domina pentru a nu se lasa influentati in decizii, actiuni sau in activitatea curenta de reactiile subiective ale unor stari de spirit contradictorii generate de Luna Plina din 2 iulie. Excelent ar trebui sa functioneze, intreaga saptamana cuplul Jupiter/Venus in directia obtinerii unor avantaje, a unor sume de bani ori chiar a unei averi – mai mari sau mai mici – pe calea donatiei sau mostenirii.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Septembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 21.09.2018 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

21 septembrie - Heike Kameriingh Onnes, H.G. Wells, Larry Hagman, Leonard Cohen, Henry Gibson, Stephen King, Bill Murray, Dave Coulier, David James Elliott, Rob Morrow, Darva Conger, Faith Hill, Ricki Lake, Alfonso Ribeiro, Liam Gallagher, David Silveria, Joseph Mazzello, Louis Jolliet (Joliet).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI