Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 6-12 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 6-12 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 6-12 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Iunie 2015. Capricorn 6-12 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 6-12 Iunie 2015

În dimineața zilei de 6 iunie, Capricornii vor fi mai sensibili, mai tăcuți, mai gânditori. Apoi, până pe 8 iunie, ei vor fi obligați să ia măsurile necesare pentru a rezolva una sau mai multe probleme de ordin bănesc: banii curenți, plățile obișnuite, dar s-ar putea să fie vorba și de una sau mai multe chestiuni legale.
O primă veste bună ar fi intrarea planetei Venus, micul Benefic, în casa a VIII-a a veniturilor și beneficiilor de pe urma relațiilor cu persoane sau instituții altele decât cele provenind din muncă retribuită (cadouri, sponsorizări, gesturi filantropice, moșteniri). Până pe 19 iulie Venus va atenua pierderile, va temporiza sau va îndulci niște condiții drastice pentru efectuarea unor plăți și va înlesni concretizarea unor gesturi de bunăvoință cu finalitate materială de valoarea mică sau medie. Nu sunt excluse, în perioada amintită, primirea unor atenții, cadouri sau chiar mici donații. Între 8 și 10 iunie s-ar putea să fie puși în situația de a vorbi. Se vor exprima nuanțat, frumos, elegant, colorat, recurgând adesea la argumente de ordin moral, religios, cultural, sentimental intenționând să-și capteze auditoriul și să-l impresioneze sau să-l convingă. Tactica va „ține” și la școală, la examene, la audiții sau

vizionări. Între 11 și 12 iunie, întreaga atenție și preocupare se va concentra pe avere, patrimoniu de familie, beneficii obținute prin exploatarea unor proprietăți sau pe viața de fiecare zi în legătură cu casa și gospodăria. Deși va fi vorba de un aspect armonic, trigonul dintre Uranus în Berbec și Jupiter în Leu va amplifica sau va complica evoluția unor conflicte patrimoniale prin gesturi surprinzătoare.

Horoscop Lunar Iunie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI