Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 7-13 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 7-13 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 7-13 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Februarie 2015. Capricorn 7-13 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 7-13 Februarie 2015

Ziua de 7 februarie joacă un rol dublu în viața de fiecare zi a acestor nativii.
Pe unii îi poate pune în fața unei situații limită legată de bani, venituri, salarizare. Depinde de fiecare (vârstă, meserie, loc în societate, context de viață personal) felul în care se va manifesta opoziția Soare/Jupiter dar nota generală e una deschisă, conflictuală, intensă sau poate doar periculoasă. A doua direcție de viață ține de comunicare. Cuvintele țâșnesc ca scânteile unui foc de artificii: un spectacol.

Capricornii, care nu sunt în general niște buni vorbitori, fac acum piruete ca la patinaj. Unii mai cad, ca așa-i la patinaj. Luna Neagră este amplificată în vibrația ei de piază-rea, de tranzitul Lunii, dând casei a IX-a vocația unui mentor supărat pe elevul său pe care nu doar că îl ceartă dar îi mai dă și una peste cap. Rămași fără mentor, adică fără ghid, înghesuiți de astre într-un destin parcă prea mic decât pot duce, aceștia vor ajunge în voia sorții. Pentru unii, nu pentru toți, între 8 și 10 februarie se pot petrece secvențe de viață esențiale cu o bruschețe de-a dreptul cinematografică provocate de trecerile peste Nodul Nord al Lunii, adică Sensul Vieții, în opoziție cu Nodul Sud al Lunii, adică pedeapsa în viață, în cuadratură cu falimentarul Pluton, din casa I. Ce se va întâmpla din după-amiaza zilei de 10 februarie și până pe 12, ține de reacția prietenilor de odinioară și, mai ales, de caracterul și interesul tuturor. Urât? Puțin spus. Zilele de 13/14 februarie pot aduce o chestiune ce ține de rigorile legii cu impact patrimonial.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI