Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 13-19 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 11 - June - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 13-19 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 13-19 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Iunie 2015. Fecioara 13-19 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 13-19 Iunie 2015

Pe 13 şi 14 iunie, Fecioarele vor primi într-un chip profitabil impactul cu tranzitul Lunii prin semnul de pământ al Taurului, cu care natura intrinsecă a zodiei lor se află în armonie.
De aici şi o anume răbdare de a analiza, de a cântări, de a calcula sau de a efectua o serie de raţionamente practice care să le lămurească lor o realitate de care, pentru moment nu sunt siguri. Poate că mai au nevoie de un plus de documentare, de informaţie sau de „ştiinţă” pentru a ajunge la aceste rezultate corecte. Pe 15 şi 16 iunie se poate vorbi despre imagine, notorietate, funcţie, rang sau autoritate care se află într-o ipostază de reevaluare. Faza de Lună Nouă din 16 iunie indică o cotitură necesară sau obligatorie. Ea mai indică un început, o noutate sau o schimbare esenţială într-o direcţie socio – profesională. Care se manifestă vizibil prin decizii, schimbări de atitudine, de tactică, de direcţie sau de stil de muncă şi activitate. Că sunt făcute cu plăcere sau cu de-a sila, este mai puţin important, evidentă este înnoirea, schimbarea care trebuie să se producă sau care se produce cumva, chiar fără voia nativului, obligându-l pe acesta să ţină cont de noua realitate, să o accepte sau se

adapteze la ea. Pe 17, 18 şi 19 iunie dimineaţa nativii par a se se afla la oarecare distanţă de prieteni şi colaboratori, par a se izola ori de a nu dori să se integreze în grupul lor. Multe dintre sentimentele care îi „muncesc” privesc chiar motivaţia noi lor atitudini. Din 19 iunie seara până pe 21 iunie sunt destule prilejuri de a gândi şi plănui gesturi şi atitudini bazate pe orgoliu, vanitate sau putere de afirmare. Cei cu afecţiuni cardiace ar trebui să se menajeze începând cu 19 iunie pentru 2-3 zile.

Horoscop Lunar Iunie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI