Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 15-21 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 13 - October - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 15-21 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 15-21 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Fecioara 15-21 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), turnura riscanta sau dezechilibranta financiara provocata de efectele fazei de Luna Plina care va opera in acel rastimp asupra axei celor doua case ale banilor si avantajelor materiale de tot felul. O nota de inedit, de atipic se va observa in felul care se va declansa o situatie, cum se va desfasura, cine o va declansa, cine o va controla sau cine va beneficia de pe urma acestei mici crize materiale.
E nevoie de atentie marita, distributiva, de calm si luciditate. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, efort important pentru mentinerea echilibrului interior, pentru eficienta

practica si rezistenta psihica. Unii vor fi obligati sa se lepede de emotii si sentimente pentru a gandi liberi de orice constrange emotionala sau morala o solutie de viata esentiala.
Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, pierdere de timp in discutii sterile pe chestiuni legate de o asociere, o colaborare, ocazie cu care vor constata ca, in realitate, in acele grupuri constituie in jurul unui proiect, lucrurile nu merg tocmai bine; altii ar mai putea observa, ca, in ciuda premizelor care-i leaga printr-un contract de anumite persoane, intentiile acelora sunt in contradictie cu interesele lor ori chiar sunt subminate.
Deceptie traita in tacere, in forul interior. Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, Fecioarele pot adopta o atitudine rezervata fata de prietenii mai vechi sau mai noi sau chiar distanta fata de persoanele fata de care s-au atasat si pe care, acum, le vad cu ochi critici ori de care sunt nemultumite.
In situatia unor nativi incercati de soarta, mai ales daca au peste 60 de ani, se poate instala o austeritate in modul de viata curent, care ii va face tacuti, interiorizati, fara chef de distractie, de mancare, de relaxare ori de efuziuni sentimentale.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI