Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Fecioara 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între 16 și 17 iulie se readuc în discuție probleme, se reiterează argumente, și, în general, se reacționează la fel ori de câte ori se ridică chestiuni de familie (fie ele, și banale!) dar în jurul cărora roiesc fraze care ridică chestiuni de conduită, de morală, de educație, de omenie, de solidaritate etc. Nu se va rezolva nimic în acest răstimp; se va vehicula doar același tipar de dialog și replici plictisitoare.
Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), unii nativi pot trăi un răstimp oarecum dezagreabil prin tensiuni interioare produse de întâlnirile cu foștii sau actualii prieteni, cu care relațiile s-au tulburat. Uneori, Fecioare se vor abține, mulțumindu-se să observe și să cântărească; alteori, însă, nativii vor fi obligați să

se pronunțe în chip explicit, ceea ce va duce la acutizarea disensiunilor.
Cel mai prost moment, pe această direcție, o reprezintă perioada de o zi înainte și după faza de Lună Plină care se va produce pe 20 iulie, la ora 01:57. Și relațiile afective vor avea de suferit în acest răstimp, multă lume ajungând să se certe din nimic cu persoana dragă lor.
Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, nu sunt excluse surprizele legate de locul de muncă, de felul în care urmează să se desfășoare o activitate retribuită. În principal vor auzi că este vorba de intervenția cuiva autoritar care dă o nouă direcție respectivei activități. Atenție cu privire la regimul de viață al celor care au sensibilități sau boli deja instalate ale aparatului cardio – vascular.
Din a doua parte a zilei de 22 iulie, Soarele va influența, pentru o lună de acum încolo casa a XII-a a bolilor lungi și cronice, fiziologia cordului, a ochilor, a coloanei vertebrale, a sistemului vascular și a circulației periferice. Pe 22/23 iulie, tentativă discretă de împăcare sau aplanare a conflictelor. Drumurile se asociază, în continuare, întreaga săptămână cu risc de incidente sau accidente.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI