Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 20-26 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 18 - June - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 20-26 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 20-26 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Iunie 2015. Fecioara 20-26 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 20-26 Iunie 2015

Zilele de 20 și 21 iunie sunt marcate de prezența a trei planete în tranzit prin casa a XII-a, ceea ce nu e tocmai un aspect confortabil; mai degrabă stresant și solicitant decât periculos, acest context, alcătuit dintr-o triplă conjuncție Jupiter/Venus/Lună, îi poate afecta pe cei bolnavi de inimă sau cu sensibilități cardio-vasculare.
Odihnă, poate chiar repaus prelungit, medicație atent supravegheată ar fi condițiile necesare pentru a depăși acest moment delicat. Într-o altă direcție de viață se poate înregistra un spor asupra unor dușmani sau rivali pe căi dintre cele mai discrete. Între 22 și 24 iunie dimineața Luna tranzitează casa I a având un efect special asupra stării de spirit, mai responsabilă, mai logică, mai pragmatică dar și mai rezervată, ostilă chiar ipostazelor vesele și relaxante, pe care nativii le pot respinge ca fiind pierdere de timp pe fondul unui chef de a rămâne singuri cu gândurile și problemele lor. În acest timp, ei fac și desfac planuri, analizează nu iau însă și decizii la fel de repede, rămânând în așteptarea unor informații suplimentare. Între 24 iunie după-amiaza și 26 iunie preocupările lor sunt îndreptate spre bani, reechilibrare financiară. Pe 21 iunie își

va face apariția casa a XI-a, locuită de zodia Racului, Soarele iar pe 24 iunie, Marte. Aceste două planete vor influența relațiile de prietenie, cunoștințele făcute și menținute în scopuri comune prin apartenența la un grup de preocupări și interese. Aspectul este unul unul restrictiv, prevestind „răceala” afectivă, înstrăinarea, întreruperea dialogului, neînțelegerile menținute discret, fără conflicte deschise dar esențiale în economia lor afectivă ori în rezonanța lor socială.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI