Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 27-4 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 25 - February - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 27-4 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 27-4 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-4 Martie 2016. Fecioara 27-4 Martie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 27-4 Martie 2016

Dimineata zilei de 27 februarie se asociaza cu mici nemultumiri sau ingrijorari firesti, cotidiene cu privire la regimul banilor. Pentru cine are bani sau o rezerva in cont, acest aspect particular poate capata doar conotatia unor preocupari legate de fiscalitate, plasament, randament al investitiilor.
Intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, casa comunicarii e „virusata” rau de tot. Primesc numai vesti care ii irita si ii provoaca. Nici ei nu se pot abtine si o dau pe cearta, pe replici aspre, pe sarcasm etc.

Aspect extrem de riscant pentru toti cei care sustin examene de orice natura sau daca au proasta inspiratie sa se contrazica cu examinatorul.
Risc de a fi indusi in eroare, de persoane de rea credinta care le ascund un adevar, masluiesc realitatea sau le obstructioneaza accesul la informatia reala, corecta. A nu se pleca la drum: risc nu doar de o amenda…
Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Fecioarele vor fi obligate sa-si faca timp pentru unii membri de familie care au nevoie de sustinerea lor materiala sau morala, pentru casa (rezolvarea unor acte si documente curente). De la caz la caz, se mai contureaza, cu un impact diferit in functie de miza si varsta fiecarui nativ vizat de acest context astral, tendinta ca, unii factori sa conditioneze deopotriva viata personala, familia din care provin, casnicia, afacerile, procesele, averea etc.
Efectele reciproc dezavantajoase ale acestui impact asupra unor sectoare de viata isi au originea in rasturnarile de situatie, in egoismul si in interesul material, in neputinta de a rezolva pe moment o serie de tensiuni mocnite sau conflicte deschise altfel decat cu riscul unor pierderi sau al destabilizarii intregii lor existente.
Din dupa – amiaza zilei de 3 pana pe 4 martie, Fecioarele vor da dovada de sobrietate, vor dori sa ramana singuri ba, chiar, vor face efortul de a trai cu retinere o serie de mici evenimente cotidiene agreabile.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI