Horoscop Urania 8-14 August 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 August 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 3-9 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2015

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 3-9 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 3-9 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015. Fecioara 3-9 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015

3 ianuarie se poate asocia în cazul unora cu oarecare notorietate dar nu pe un fond relațional confortabil. Apar dispute, informații stânjenitoare, replici care trebuie să fie nuanțate, decizii cu privire la propria persoană sau la familia din care provin ori la cea pe care și-au întemeiat-o prin căsătorie, relații de colegialitate sau cooperare care se leagănă… ca un elefant pe o pânză de păianjen.
Situația se poate repeta, în oglindă, pe 9 ianuarie, sau cu o marjă de toleranță, în preajma acestei date cu o zi în minus sau în plus. De la sfârșitul săptămânii, Luna Neagră începe să formeze un aspect de opoziție cu Neptun, tranzit care va evolua spre o opoziție la grad perfect și care va implica propria lor persoană. Se mai conturează o serie de ipostaze care se pot petrece fiecare în parte sau, mai rău, toate deodată: despărțiri, plecări, dezamăgiri, trădări, disconfort partenerial (de tipul „Fecioara deranjează pe toată

lumea, toată lumea supără o Fecioară”).
Zilele de 6, 7 și 8 ianuarie pot aduce în viața de fiecare zi a unui nativ din Fecioară, preocupări legate de sănătate, de astă dată nefiind vorba de stări difuze sau de spaime ci chiar de o problemă organică reală.
Cum atunci vor fi cinci (!) planete în opoziție pe cele două case ale sănătății este indicat ca medicația să fie luată cu precizie și nu doar ținută pe pervazul ferestrei, prudența să fie o conduită constantă iar consultarea medicului la primul semn neplăcut de tulburare să fie luată în calcul. Vizate sunt organele ce țin de sistemul nervos, inima, arterele coronare, sistemul vascular în ansamblu.
Astrologul își face datoria și îndeamnă la calm, cu alungarea vigilentă a oricăror factori de enervare și degenerare a lor în certuri și scandaluri violente. Luna Nouă își face sălașul pe axa caselor V – XI, smotocind sentimentele și având tendința să arunce la coș tot ce a fost relație caldă de prietenie și solidaritate. În unele cazuri, își va pune amprenta pe relațiile dintre părinți și copii, aducând ostilitate și ambiții de ambele părți.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI