Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Fecioara 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, Fecioarele s-ar putea afla in mijlocul unor ipostaze publice, ar putea fi subiectul unor discutii sau dezbateri ori, ei insisi, ar putea fi nevoiti sa apara in public in diferite ipostaze (conferinte, prezenta mediatica, lucrari de cuvant in conferinte, intruniri etc.).
Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), relatiile cu prietenii cu sunt tocmai privilegiate. O strangere de inima provocata de o amintire neplacuta, o stare de conflict mocnit care s-a asternut intre nativ si unele persoane din anturaj, nemultumirile personale acumulate de-a lungul timpul ori, poate, doar lipsa lor de chef momentan ii va face sa nu participe la intalnirile obisnuite sau, daca se duc, sa fie tacuti,

rezervati si circumspecti, atenti, mai degraba, la ceea ce se spune si se intampla, cu acel prilej.
Cam la fel, vor evolua lucrurile si in plan sentimental, cu un accent in plus, insa, de nervozitate sau iritare. Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), universul interior „da in clocot”. Totul pare sa fie rascolit pe fondul fazei de Luna Noua din seara zilei de 2 august.
Toata aceasta fierbere a sufletului si a mintii, este provocata de dorinta de afirmare sau de reconstructie personala a unor nativi ori de revolta unor bariere sociale si profesionale cu care se confrunta si care nu le permita sa ajunga acolo unde isi doresc, de unde si o legitima stare de revolta. Perioada care solicita intens inima, ochii, coloana vertebrala si accentueaza suferintele cardio-vasculare.
Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, incarcatura astrala se va muta pe semnul Fecioarei, unde vor avea in tranzit, din 2 si respectiv din 5 august, pe Mercur si Venus. Prezenta Guvernatorului lor, Mercur, in semnul zodiacal natal, este de natura sa le sustina procesele mentale, logica, ratiunea, comunicarea sau deciziile.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI