Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Martie 2017, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 7-13 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 5 - January - 2017

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 7-13 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 7-13 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Fecioara 7-13 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017

Între 7 şi 8 ianuarie, moment de luciditate şi de calcul onest, logic, pe care nativul şi-l face cu privire la aspectele importante sau mai puţin importante de viaţă. Se poate vorbi strategie, de adaptarea la noi condiţii de viaţă, de muncă sau de relaţii interumane. Această luciditate îi va face capabili să vadă corect realitatea şi să înţeleagă mecanismul unor evenimente în adevăratul lor sens.
Între 9 şi 10 ianuarie, jocurile publice se fac şi se desfac; alianţele vechi vor ceda locul celor noi, interesele vechi pălesc, altele noi se nasc. Fecioarele trăiesc într-un vârtej relaţional de natură să le schimbe multe

perspective dar şi multe repere în numele cărora au acţionat, până acum.
Cele mai intense s-ar părea că vor fi relaţiile parteneriale care brusc, se vor înmulţi, se vor nuanţa şi vor crea o ţesătură groasă, rezistentă de interese care-l vor atrage pe orice nativ dornic să-şi consolideze statutul. Perechea Marte/Venus, în acest sector, va lumina casa căsătoriei, aducând speranţa împăcării, netezirea conflictelor, alungarea amintirilor neplăcute. Perioadă bună pentru semnarea de contracte şi ajungerea la înţelegeri de orice fel.
Între 11 şi 12 ianuarie, o undă de rezervă şi de circumspecţie necesară îndreptată spre vechii prietenii – care, deh! -, s-au mai schimbat şi ei. Din 12 ianuarie, Mercur, care va intra în casa a V-a a relaţiilor afective, le va face pe unele Fecioare să dea un pas înapoi în cazul în care persoana dragă le stârneşte îndoiala. De asemeni, din acest moment, relaţiile părinţilor – Fecioară cu copiii lor vor fi autoritate, grija lor îndreptându-se spre educaţie, respectarea programului şi a principiilor care stau la baza educaţiei.
Fără a deveni excesiv de pretenţioşi sau rigizi, nativii vor da aborda o atitudine corectă dar fără compromisuri şi indulgenţe. Din 13 ianuarie, va creşte nivelul stimei de sine şi, prin asta, va scădea modestia sau dorinţa de a rămâne în umbră.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar Decembrie

Horoscop Urania 2016

Horoscop 2016

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Martie 2017 actualizat cu succes! Va multumim!

Luni, 27.03.2017 Luna în Săgetător. Azi ar trebui să fie ziua mer­sului pe jos sau cel mult cu bicicleta. Lăsaţi ma­şina acasă şi veţi proteja astfel aerul oraşului. Sfat culinar: vinete umplute cu carne tocată.

27 martie - Gloria Swanson, Harold Nicholas, Sarah Vaughan,David Janssen,MichaelYork,QuentinTarantino,Xuxa, Adolphus Washington Greeley, Bertrand Flornoy, Mariah Carey.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI