Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 11-17 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 9 - July - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 11-17 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 11-17 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Iulie 2015. Gemeni 11-17 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 11-17 Iulie 2015

Dacă ziua de 11 poate trece banal, fără evenimente speciale, cu excepția unor trecătoare tulburări fiziologice, perioada 11 – 14 iulie dimineața le aduce acestor nativi tot felul de motive astrale de a se bucura de vară, de a exulta de fericire, de a se distra, de a fi în formă fizică și psihică.
Comunicarea va fi la cote bune sau, în funcție de harta personală, foarte bună, cu toții având o frumoasă capacitate de exprimare pe cale orală sau prin limbaj corporal expresiv. Din 14 iulie după-amiaza până pe 16 iulie, preocupările lor se concentrează pe chestiunile bănești curente sau legate de o serie de situații speciale din viața lor și a familiei din care fac parte care îi afectează direct. În linii mari este vorba de restricții, limitare, incapacitatea de a face o serie de plăți sau de a face rost de bani. În plus, pentru că în acest sector se va produce și faza de Lună Nouă, este de așteptat ca un aspect din viața lor materială determinată de bani, valorificare a unor bunuri, etc. să cunoască un început ori o cotitură importantă. Culmea este că ei se vor opune tocmai acestui tip de

„noutate” ce tinde să se instaleze în viața lor cu forța pentru că se tem de tiparul financiar în care pot intra și pe care, deocamdată, îl refuză categoric. În unele cazuri poate fi vorba de consecințele unor afaceri prost conduse sau de șocul constatării unor gesturi, acte, fapte și evenimente de care nu au avut cunoștință și care au lucrat împotriva lor, în tăcere, până acum, când, iată-le, ies brutal la suprafață. Pot intra în joc și înscrisuri contradictorii care condiționează sau limitează accesul la niște fonduri. Pe 17 iulie discuții aprinse sau dialoguri importante în situația în care întâlnesc persoane cu funcție și rang.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI