Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 13-19 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 11 - June - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 13-19 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 13-19 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Iunie 2015. Gemeni 13-19 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 13-19 Iunie 2015

Zodie răsfăţată de tranzite favorabile. Sunt, cum s-ar zice, pe val. Până şi guvernatorul lor, Mercur a revenit în noaptea dinspre 12 spre 13 iunie la mersul direct, ceea ce va avea un impact bun asupra minţii lor, a capacităţii de a gândi repede şi bine, de a fi inventivi, spontani, ageri şi speculativi. Nici marte nu este de neglijat în acest cortegiu de influxuri pozitive.
El va sta în această săptămână mereu, în apropiere a Soarelui, amplificând şi colorând impulsurile acestui astru cu multă energie, capacitate de mobilizare, forţă de reacţie rapidă, rezistenţă organică la efort fizic, la stres sau la activităţi complexe ce necesită atenţie distributivă. Luna Nouă din ziua de 16 iunie nu are doar o valoare simbolică, ci este un adevărat criteriu de referinţă pentru această perioadă de aproximativ o lună dar şi pentru anul întreg ce se va încheia, în 2016, cu prilejul Lunii Noi care va avea loc în acelaşi context (5 iunie 2016). Atunci, premizele astrale care se construiesc prin această fază de Lună Nouă, care operează în destin pentru Gemeni se va fi epuizat în consecinţe şi va pune punct la tot ceea ce se va declanşa, mai

mult sau mai puţin vizibil, în preajma acestei date, acum, în iunie 2015. De aceea, nativii s-ar putea să se confrunte cu situaţii noi, cu potenţial de evoluţie pe termen scurt sau mediu.
Alţii se vor confrunta cu impulsuri interioare mai mult sau mai puţin explicabile logic, dar intens trăite care îi vor împinge spre decizii neaşteptate, aparent pripite dar care sunt bazate pe un feeling mai greu de înţeles de către cei din jur. Pe 17 şi 18 sunt preocupaţi sau chiar îngânduraţi în legătură cu o chestiune bănească de mai mică importanţă.

Horoscop Lunar Iunie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI