Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Gemeni 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 15-21 August 2015

Principala problema a Gemenilor este comunicarea pentru ca nu tot ceea ce provoaca cele trei-patru planete in tranzit prin casa a III-a, este armonic. Se pot observa tendinte negative de exagerare, de risipire in gesturi si cuvinte, crize de autoritate sau dorinta de a-si impune punctul de vedere in mod brutal.
Sub masca eficientei sau a rigorii, de fapt, ei creeaza culoare prin care o serie de carente de pregatire, de educatie sau de mentalitate isi fac loc, viciindu-le discursul, dialogul sau prestatia lor in fata unui public, a unui juriu ori a unei comisii.
Pot face mai multe drumuri, unele obositoare sau presarate de mici incidente, toate acestea in preajma zilei de 15 august. Chestiunile de familie sunt stingheritoare: se readuc in discutie probleme de morala, de corectitudine sau de atitudine fata de notiunile fundamentale (solidaritate, spirit de sacrificiu, necesitatea de a coopera, de a ierta etc.), se invoca fapte din trecut cand ei nu au fost la nivelul asteptarilor.
De aici, discutiile interminabile care streseaza si amarasc (16 – 17 august a.c.). Intre 18 si 20 august dimineata, nativii se pot simti mai in largul lor, mai detasati de datorii, corvezi si obligatii, drept care doresc

sa lase in urma zilele enervante in care, la tot pasul, s-au confruntat cu sicane si sa se distreze.
Intre 20 august dupa-amiaza si 21/22 august sunt posibile conflicte bazate pe acuzatii si intrigi la locul de munca. Uneori, informatiile care ajung la ei ii alarmeaza, destabilizandu-i. Dintr-o alta directie astrala, pe acelasi sector, vin provocari din partea superiorilor, pe toata gama ierarhica, care contin o nuanta de abuz sau de presiune ce se exercita asupra lor.
Tot in aceasta perioada sunt posibile raceli, viroze, amigdalite, abcese dentare, infectii urinare, trecatoare fluctuatii endocrine 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI