Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 16-22 Februarie 2019

Postat de Urania Horoscop On 15 - February - 2019

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 16-22 Februarie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 16-22 Februarie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Februarie 2019. Gemeni 16-22 Februarie 2019

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 16-22 Februarie 2019

Intre 16 şi 17 februarie, după-amiaza, cramponare de bani şi bunuri, dorinţa de a face economie, revizuirea atitudinii curente faţă de cheltuieli, cumpărături.
Intre 17 februarie, după ora 17.21 si 19 februarie, după-amiaza, mici orgolii personale, ipostaze flatante pentru nativii care se pot afla pe fondul participării lor la întruniri şi activităţi profesionale de (oarecare) notorietate, unde se vor face ascultaţi şi unde îşi vor putea impune un punct de vedere ori vor putea face paradă de cunoştinţele şi inteligenţa lor. Pe 18 februarie, Kiron va intra în zodia Berbecului, semn în care va

rămâne constant până în iunie 2026 şi pe care îl va părăsi definitiv, după o perioadă de retrogradare, pe 17 aprilie 2027. în această perioadă, el va introduce,o dată sau de mai multe ori, o lezare personală din partea prietenilor care vor acţiona în detrimentul nativilor, de solidarizându-se de aceştia sau dând dovadă de carente de caracter, de comportament, de atitudine. începe o perioadă a “lecţiilor de viaţă” cu privire la relaţiile de prietenie cu atât mai importantă, cu cât vârsta Gemenilor va fi mai mică, iar ei se vor afla în plin proces de formare şi maturizare. între 19 februarie, după ora 16.47, şi 21 februarie, după-amiaza, nevoia de a face ordine şi curăţenie, la propriu şi la figurat, în familie, în casă şi în regimul patrimonial. Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peştilor şi, timp de o lună, îi va susţine în plan profesional, sporindu-le şansa de a avea succes, de a fi admiraţi. Pe 19 februarie, în acest sector îşi va exercita influenţa Luna Plină în Fecioară, care ar putea indica şi un aspect critic, şubred cu privire la o chestiune administrativă sau organizatorică de natură casnică/domestică. între 21 februarie, după ora 16.18, şi 22 februarie, disponibilitate spre divertisment, relaxare, detaşare de stres, cochetărie, activităţi culturale.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI