Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Gemeni 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între16 și 17 iulie relațiile parteneriale vor trece prin adevărate încercări. Unele nu vor evolua la nivelul așteptărilor sau al situației de moment; alteori, vor apare tot felul de pricini contractuale, juridice sau legale care îi vor împiedica pe nativi să acționeze așa cum doresc sau așa cum ar trebui, de unde și nevoia de a „improviza”.
Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′) efortul nativilor se va îndrepta spre rezolvarea unei situații materiale pentru care, pe moment, nu vor avea banii necesari sau suficiente resurse. La începutul zilei de 29 iulie se va produce Luna Plină în Capricorn legată de această casa a avantajelor sau câștigurilor

materiale dar care, prin actual predispoziție astrală, nu aduce un profit ci, dimpotrivă, generează îngrijorare sau strâmtorare. În unele cazuri, această situație trenează de anul trecut, de aceea, nativii se vor vedea nevoiți să-i pună punct, fie și cu sacrificii.
Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12 se conturează o serie de mici evenimente care „plutesc în aer”: discuții, informații, vești, avertismente, sfaturi, idei care gravitează, cu toatele, în jurul unui proiect personal ce ar trebui să aducă o schimbare în planul profesiei sau al felului în care se pot pune de acord cu aspirațiile lor. În a doua parte a zilei de 22 iulie încep să se petreacă niște evenimente care le fac plăcere.
Vor fi simpatizați, lăudați, vor primi premii sau distincții, li se pot face propuneri onorante. Cea mai intensă activitate se va înregistra pe segmentul casei a III-a, a drumurilor scurte dar mai ales al examenelor unde, acești nativi pot obține un succes remarcabil pe fondul unei prestații de excepție. Cei maturi se pot impune în discuțiile curente cu autoritate sau pot crea culoare favorabile lor, în vederea finalizării unor negocieri.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI