Horoscop Urania 16-22 Februarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Februarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 25-31 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - July - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 25-31 IULIE 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 25-31 IULIE 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-31 IULIE 2015. Gemeni 25-31 IULIE 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 25-31 IULIE 2015

Mici conflicte, schimburi acide de cuvinte, acuzatii si explicatii, iesiri motivate de invidie sau chiar amplificarea unor sicane mai vechi la locul de munca intre 25 si 26 iulie dupa-amiaza. Pentru unii, se poate pune problema unei confruntari neplacute cu un prieten, cunoscut plecand de la o chestiune baneasca.
Unora, starea de sanatate le va complica existenta (raceli, guturai, infectii, disfunctii endocrine). Intre 26 iulie dupa-amiaza si 28 iulie, Luna, prost pozitionata in tranzit prin Sagetator (casa a VII-a pentru cei nascuti in Gemeni), va rascoli fleacuri, amintiri care dovedesc ca, o serie de conflicte, traite mai demult in casnicie, in familia din care provin, cu sau fara ecouri asupra vietii lor profesionale sau asupra imaginii, nu s-au consumat definitiv iar ei insisi nu le-au depasit si nu s-au resemnat, aprinzandu-se la cea mai mica adiere aluziva cu privire la un subiect sensibil din acest sector.
Intre 29 si 30 iulie sunt preocupati de banii care ar putea fi obtinuti prin bunavointa sau „darea de mana” a cuiva dar acela nu deschide portmoneul. Pe 31 iulie, Luna, vedeta in ipostaza de „Luna Plina” in Varsator, le

va deschide noi orizonturi de gandire. Vor vedea multe situatii de viata, din cele trecute sau din cele recente, intr-o perspectiva noua si se vor dedica preocuparilor intelectuale. Schimburi de informatii si evenimente – surpriza intr-o relatie ce presupune excelenta – eventual strainatate -, in ipostaza posibila, dar nu obligatorie, de calatorie. Dialogurile vor ocupa, in acea perioada, o importanta speciala sau, ceea ce vor rosti ei, intr-un context anume, cu mult curaj, va contribui in viata si cariera lor ulterioara, ajutandu-i sa construiasca imaginea unor oameni puternici.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 9-15 Februarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 08.02.2019 Luna în Vărsător, de la 16:52 în Peşti. Ocupaţii creative, redecorare, contacte sociale - o zi plină, la capătul căreia ar fi bine să ne dăruim o baie caldă şi parfumată. Sfat culinar: legume.

8 februarie - John Ford, William Tecumseh Sherman, Jules Verne, Lyle Talbot, Freddie Blassie, Lana Turner, Audrey Meadows, Jack Lemmon, James Dean, John Williams, Ted Koppel, Nick Nolte, Robert Klein, Gary Coleman, Claudette Pace, Seth Green, David „Phoenix" Farrell, Josh Keaton, Richard Lemon Lander, Mary Steenburger.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI