Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 3-9 Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 1 - September - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 3-9 Septembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 3-9 Septembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016. Gemeni 3-9 Septembrie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), perioada senina, favorabila impacarilor sau intalnirilor agreabile intr-un plan sentimental. Din 9 septembrie, in sectorul casei a V-a a placerilor si emotiilor sau a aventurilor, va intra Jupiter care va intensifica dorinta nativilor de a se bucura de toate placerile vietii. Pentru unii, urmatorul an ar putea fi chiar un an al freneziilor, o perioada de neuitat, bogata in intamplari, trairi si bucurii.
Aspect excelent pentru toti cei care desfasoara activitati in domeniul comunicarii, scrisului, exprimarii orale, actoriei, artelor spectacolului de orice gen. Posibile castiguri din jocuri, pariuri, speculatii. Intre 5

septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), unele persoane nascute in zodia Gemenilor ar putea fi martorii unui conflict la locul de munca pe care nu-l vor putea ignora si care, intr-o masura mai mica sau mai mare, ii va afecta si pe ei.
Se mai pot produce evenimente care vor introduce in activitatea de fiecare zi enervare, dezordine, ignorare a sarcinilor de serviciu, contestatii. Stare organica proasta fara motiv, plictiseala, nervozitate. Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), casa parteneriatului va fi dinamizata de prezenta a trei planete care actioneaza in chip diferit ba chiar si in directii diferite, instaurand confuzia, instabilitatea si sentimentul de pericol care se poate ivi in orice moment.
In ciuda dinamismului lor, tranzitele nu vor favoriza procesele. Conflictele se pot intensifica pe fondul unor reactii brutale, insuficient gandite sau al unor interese care nu ai pot fi „frumos ambalate”. In acest carusel de idei, ganduri, decizii, fapte si reactii atat sectorul familiei din care provin cat si cel al carierei sau al functiei pot primi, direct sau indirect, stresul si ecoul dezagreabil al acestor confruntari.


horoscop-lunar-septembrie-2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI