Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Iulie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 7-13 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 5 - January - 2017

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 7-13 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 7-13 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Gemeni 7-13 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017

Intre 7 si 8 ianuarie, tendinta de a micsora turatiile, de a o lua mai incet. Gemenii vor incerca sa se calmeze, sa se linisteasca, eventual sa doarma pentru a recupera energia pierduta cu zbuciumului zilelor de vacanta. Va fi o nevoie atat a trupului cat si a sufletului de a gasi un moment de ragaz pentru odihna lor.
Intre 9 si 10 ianuarie, Gemenii isi vor reveni la forma fizica normala: vor fi din nou energici, implicati activi,veseli si vor fi in stare sa ia din nou in piept o serie de tensiuni si situatii complicate care dateaza de anul trecut si care se manifesta in plan social, profesional, sau al imaginii si autoritatii unde, cel putin

pentru saptamana viitoare, vor avea parte de situatii placute. Unii pot fi laudati, altii pot primi distinctii, aplauze, cronici bune, mai ales daca sunt actori si interpreti.
Intre 11 si 12 ianuarie, nativii pot constata ca micile rezerve de bani s-au epuizat si ca perspectiva nu-i chiar roz. Pentru moment, nu se contureaza nici o solutie sau, chiar daca exista, ele se vor indeparta, incet, incet de nativ. Pe 13 ianuarie, Gemenii pot fi obligati sa faca fata unei situatii de familie, de casnicie, de afaceri etc. in care trebui sa dea dovada de curaj, de hotarare si de autoritate, oricat de greu le-ar fi.
Pe 12 ianuarie, Mercur, Guvernatorul lor, revenit la mersul direct, in casa a VIII-a, le va oferi un suport rational, putere de judecata corecta si de evaluare precisa a unei situatii privitoare la un avantaj material sau banesc de orice natura.
Nota generala a saptamanii viitoare va fi data de razele care pleaca de la cele patru planete aflate in tranzit prin zodia Pestilor (casa a X-a a cerului acestor nativi) si care privesc fiinta intrinseca a Gemenilor precum si statutul casei a VII-a unde se afla Saturn, care incearca sa puna ordine in dezordinea relationala instaurata de cel putin un an incoace.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Iulie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2018 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la proble¬mele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pen¬tru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

20 iulie - Adrian Paunescu, Alberto Santos-Dumont, Sir Edmund Percival Hillary, Chuck Daly, Diana Rigg, Natalie Wood, Kim Carnes, Carlos Santana, Giorbio Morandi, Max Liebermann, Chris Cornell.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI