Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 14-20 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - February - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 14-20 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 14-20 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Februarie 2015. Leu 14-20 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 14-20 Februarie 2015

Greutatea astrală stă, pentru acești nativi, în relația cu zodia Vărsătorului și cu casa a VII-a unde, în noaptea de 19 februarie, se va produce faza de Lună Nouă, a doua într-o lună, în același sector.
Ipostaza va permite să se ducă până la capăt ceea ce s-a

declanșat în prejma datei de 20 ianuarie a.c. (când s-a produs prima fază de Lună Nouă în Vărsător): demolarea unei relații, stricarea unei colaborări, negocierea furtunoasă a unui contract. Este vorba de două aspecte: se încheie definitiv ceea ce s-a declanșat acum un an sau se deschide un drum nou în planul relațiilor de afaceri, colaborărilor ori în plan matrimonial. Aici intră și toate relațiile cu dușmanii, cu rivalii sau cu opozanții într-un proces chiar dacă litigiul în sine nu se desfășoară în termeni subsumabili noțiunii de „dușmănie”. Jupiter din segmentul lor natal, trimite raze spre această casă a VII-a, de unde și încărcătura cu o semnificație juridică directă (litigii, instanță, expertize, anchete etc.) cât și indirectă, de ordin moral sau principial. Casa banilor este suprasolicitată de cele cinci și, la un moment dat, șase planete, în casa a VIII-a. Unii pot avea parte de cadouri, ajutoare, subvenții sau diligențe ale terților în favoarea Leilor.
După 20 februarie, acestor nativi li se deschid perspectivele unei efervescențe mentale sau intelectuale. Dezbaterile interioare cu privire la rostul vieții lor se vor pune cu acuitate permițând remodelarea destinului lor acum, într-o primă etapă, iar din aprilie-mai, mai vizibil, mai concret și mai rapid. Riscuri majore de accidente în toate relațiile cu apa: acasă, la locul de muncă, în contextul activității sportive sau în timpul călătoriilor.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI