Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 15-21 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 13 - October - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 15-21 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 15-21 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Leu 15-21 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), premize astrale care pot genera evenimente – surpriza sau care ii pot impinge pe nativi sa ia decizii neasteptate. Lumea ideilor si reprezentarilor superioare se poate reaseza pe principii noi dupa eventuale confruntari dure sau brutale cu consecintele vechilor conceptii sau decizii ori pe fondul unor evenimente care se precipita.
Uneori, legat de un drum, un examen, se pot produce ameliorari ale unei evolutii ce presupune acumulare de experienta, de informatie. Desfasurare atipica a conditiilor de sustinere a unui examen. Eventuala

nesiguranta sau fluctuatie a starii interioare a candidatului care poate fi influentat de impactul, destul de puternic, al fazei de Luna Plina din 16 octombrie.
Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, perioada de rezistenta fizica; nativii pot face fata provocarilor sau situatiilor complicate in care se amesteca si interesele de familie sau situatia speciala a unei rude apropiate. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, interes pentru opiniile si informatiile formulate de persoanele din anturajul lor.
Se pot face proiecte comune pentru o viitoare calatorie, excursie, deplasare pe termen scurt. Din 18 octombrie, Leii vor avea de partea lor, in casa a V-a, a sentimentelor si placerilor, chiar planeta placerilor, Venus, ceea ce ii va transforma in niste „pofticiosi” care vor sa „guste” din toate. Inclinatie, in urmatoarele saptamani, spre aventuri, cochetarie, flirt.
Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, stare proasta fizica alterata de trecatoare umbre sufletesti sau invers. Pentru unele persoane evolutia situatiei de la locul de munca poate fi sursa de ingrijorare, mai ales la sfarsitul zilei de 21 octombrie. Cei tineri sau femeile pot da dovada de entuziasm si forta creatoare in exercitarea unor prestatii artistice.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 19.01.2019 Luna în Scorpion, de la 12:11 în Săgetător. Faceţi sport dimineaţa, apoi ieşiţi în lume! Azi puteţi întâlni persoane plăcute sau măcar utile. Evitaţi certurile! Sfat culinar: roşii umplute.

19 ianuarie - Robert E. Lee, Edgar Allan Poe, Paul Cezanne, Guy Madison, Jean Stapleton, Tippi Hedren, Phil Everly, Michael Crawford, Janis Joplin, Shelley Fabares, Dolly Parton, Robert Palmer, Dewey Bunnell, Desi Arnaz Jr., Paul McCrane, Wendy Moniz, Junior Seau, Shawn Wayans, Jenson Button, Jodie Sweetin, Trever O'Brien, James Watt, Henry Bessemer, Juan Soler.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI