Horoscop Urania 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 4-10 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 20-26 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 18 - June - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 20-26 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 20-26 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Iunie 2015. Leu 20-26 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 20-26 Iunie 2015

Zodie ce beneficiază de prezența celor doi benefici de ceva vreme; conjuncția lor potențează orice aspect de viață, amplificându-le atât reacțiile cât și ecourile unor evenimente în conștiința lor, ceea ce îi va determina să reacționeze într-un chip intens, exagerat uneori, dar tonic, energic și convingător.
Între 20 și 21 iunie acest tip de reacții va fi trăit și mai intens și, de aceea, oarecum riscant. Mai ales cei tineri, fără o experiență de viață, vor avea impresia că sunt în stare de oricine, că nimeni și nimic nu le stă în cale. Adolescenții se vor grozăvi, dorind să facă demonstrații de vitejie. Pe terenul de sport poate că ar fi o logică și un beneficiu dar, în planul relațiilor cu prietenii, aceste demonstrații nu fac o impresie bună și, culmea! – nici nu conving cu privire la o serie de calități și talente pe care le-ar avea, așa cum le-ar plăcea lor să se întâmple. Soarele va intra în casa bolilor cronice sau karmice și dimpreună cu Marte, din 24 iunie, le va șubrezi ceva din constituția lor fizică. Risc de tulburări gastrice, metabolice, pancreatice sau de tip alergic. Între 22 și 24 iunie vor fi interesați de bani, de buna lor distribuire sau economisire. Între 24 și 26 iunie, tendința generală este de a ameliora o

serie de tensiuni apărute în relațiile de orice tip (în casă, la locul de muncă, cu partenerii de afaceri, cu vecinii, cunoscuții etc.) sau de a repara ceva ce, tumultul lor comportamental de la începutul săptămânii, a reușit să strice. Nu că prin asta ar deveni niște persoane echilibrate dar impulsul blând al Lunii le poate induce calm și reacții temperate utile lor dacă susțin examene sau poartă discuții importante, într-un spațiu public unde se nasc controverse și dispute.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI