Horoscop Urania 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 4-10 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 21-27 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - February - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 21-27 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 21-27 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Februarie 2015. Leu 21-27 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 21-27 Februarie 2015

Cei care s-au născut în zodia Leu se pot confrunta cu tot felul de situaţii în care chiar dacă nu sunt obligaţi să vorbească mult, să se exprime verbal, ideea de comunicare şi semnificaţia unor decizii tot pe baza unor schimburi de impresii şi informaţii se justifică.
Alteori, unii nativi se pot referi, în condiţii particulare, ce ţin de biografia fiecăruia dintre ei, la o serie de aspecte de viaţă şi activitate personală într-un cadru relativ restrâns chiar dacă e oficial (depoziţii, mărturii,

declaraţii, răspunsuri sau precizări).
Pe această direcţie, zilele de 23 şi 24 februarie sunt mai apăsătoare, ipostazele sunt mai stringente, fundalul pe care se desfăşoară evenimentele este mai dur, mai radical sau mai apăsător. Mari tulburări interioare, importante răsturnări de crez sau de conştiinţă pe fundalul unor situaţii ce-i privesc pe ei personal sau pe cei dragi (iubit/ iubită, copii), întreaga săptămână, cu un maximum de intensitate între 21/22 februarie.
Totul este analizat şi cântărit, permiţând o redefinire a priorităţilor şi o altă abordare a felului în care se trăieşte, se munceşte, se creează, se iubeşte, se leagă afectiv sau se desprind de obligaţiile unor promisiuni. Chiar dacă este greu de suportat, chiar dacă durează de ceva timp şi va mai dura, totuşi, momentul prezent nu este fundamental negativ. Dimpotrivă, el le poate dărui Leilor nebănuite resurse de a găsi soluţii, precum şi forţa necesară de a se adapta la stres, la necunoscut, la condiţii noi de muncă şi de viaţă. Desigur, renunţarea la ataşamente e grea şi doare, dar şi asta este acum o lecţie de viaţă pe care trebuie să şi-o asume: ştie el, Jupiter, ce face, acolo, în tranzit, prin semnul lor zodiacal!

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI