Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 22-28 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 20 - October - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 22-28 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 22-28 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 22-28 Octombrie 2016. Leu 22-28 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 22-28 Octombrie 2016

Pe 22 octombrie, sanatatea va fi pe primul plan. Dar disconfortul resimtit nu este de natura organica in cele mai multe dintre cazuri, fiind vorba de o stare psihica anevoioasa: nu se simt bine „in pielea lor”, traiesc momente interioare de genul amintiri triste, care-i arunca in neantul emotiilor iar un Leu cu lacrimi in ochi, e un non sens. Astfel, se creeaza un cerc vicios intre universul dezordonat al gandurilor apasatoare, intre reactiile subiective si efectul lor neuro – vegetativ. La locul de munca efort, volum mare de sarcini, incordare si rutina exasperanta. Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), nativii par sa-si fi revenit:

forma fizica si psihica buna. Se vor dovedi simpatici, senini, dispusi sa glumeasca si in stare sa rada. Dar, in sectorul casei, al averii personale, al patrimoniului si, implicit, al familiei situatia se schimba. Ea se poate colora cu o latura neplacuta, in functie de varsta, statut social si material ori destin personal. Teoretic, nota de risc, de pericol, de a pierdere materiala in varii contexte (pacaleala, furt, consecinta a unor gesturi nesabuite din trecut, efect al aplicarii unei masuri legislative ori hotarari judecatoresti, sechestru in contextul unei anchete sau chiar al unei avarii provocate de un incident de genul inundatie, daramare, etc.) incepe pe 23/24 octombrie si dureaza, cu variatii de intensitate, pana spre 21 noiembrie. Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), confuzie, nehotarare sau nedumerire cu privire la rezolvarea unei chestiuni materiale ce priveste pe copiii nativului sau persoana iubita. Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, se poate remarca o domolire in felul de a se purta, de a reactiona sau de a vorbi al Leilor. Prudenta? Indiferenta? Plictiseala? Strategie? Si totusi, in planul constiintei pot avea loc salturi spectaculoase, optiuni contradictorii sau decizii pe principiul „ce-o fi, o fi!”


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI