Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 23-29 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - July - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 23-29 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 23-29 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Iulie 2016. Leu 23-29 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 23-29 Iulie 2016

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), posibile castiguri din redevente si dobanzi, calcule pentru buna administrare a unui venit de curand intrat in contul lor. Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), se intrezareste o perioada care, pentru unii nativi, va fi importanta prin semnificatiile majore pentru evolutia si ascensiunea lor. Nota generala este de ambitie, de dorinta de a infrange obstacolele, de a se depasi pe sine prin gesturi uimitoare, care ii vor surprind pe cei apropiati. Unii se vor mira de curajul acestora, altii de natura schimbarii. Marea placere va fi sa provoace o „revolutie” in viata lor, construind si

daramand premize de viata, cu alura unor persoane foarte puternice si sigure pe sine. Mobilul interior al acestor rasturnari existentiale poate fi explicat prin tineretea ambitioasa care le da ghes, prin dorinta de a iesi din cercul vicios al neimplinirilor, prin ambitia de a-si pune in aplicare visele.
Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), perioada mai grea, in care Leii pot fi pusi la incercare de evenimentele legate direct de exercitarea functiei sau meseriei, de contextul in care activeaza, de premizele oficiale care se reflecta in viata lor. Momentul poate continua pana spre 29/30 iulie, cand ar putea fi vorba de un apogeu al acestor conflicte si tensiuni publice care se asociaza cu un accent pus pe persoana lor (acuzare, critica, contestare, cerere de schimbare, a comportamentului sau a stilului de munca mergand pana la cererea demisiei, etc.). Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, posibile intelegeri reciproc avantajoase sau ”targuieli” afective care, desi nu suna stralucit in plan sentimental, reprezinta un „compromis” prin acordarea unei sanse relatiilor care trec printr-o criza.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 17.01.2019 Luna în Balanţă. Ieşiţi din casă! Faceţi plimbări şi vizite, bucuraţi-vă de o zi frumoasă de iarnă. Sfat culinar: piure de castane în loc de deserturi copioase.

17 ianuarie - Radu Theodoru, Benjamin Franklin, Mack Sennett, Al Capone, Betty White, Eartha Kitt, Vidal Sassoon, James Earl Jones, Shari Lewis, Maury Povich, Muhammad Ali, Susanna Hoffs, Jim Carrey, Kid Rock, Yvonne Zima, Don Pedro Calderon, Jacques Francois Blondel, Anne Bronte, Anton Naum, August Weismann, Anton Pavlovici Cehov.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI