Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 3-9 Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 1 - September - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 3-9 Septembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 3-9 Septembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016. Leu 3-9 Septembrie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), perioada confortabila pentru sustinerea unor probe, verificari. Sansa de a se descurca bine sau foarte bine chiar daca pregatirea lor nu este una temeinica. Posibilitatea de a vorbi in public convingator. Calatoriile scurte vor fi un real factor de destindere sau de bucurie a sufletului.
Din 9 septembrie, in acest sector, va intra planeta Jupiter care va accentua, timp de un an, de acum incolo, acest „noroc” la examene. In egala masura, Jupiter ii va face mai diplomati, mai abili in a se exprima, a argumenta, a purta o controversa sau chiar a sustine, in termeni decenti, un conflict de opinii.

Incepe o perioada buna pentru nativii de toate varstele, ca sa invete din toate intamplarile care se consuma in jurul lor sau care ii angajeaza direct. Va fi o adevarata scoala a vietii menita sa le dea subtilitatea si maturitatea necesara. Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), mici probleme cu rudele care au initiative ce contravin intereselor lor. Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), se mentine la cote ridicate dorinta de a petrece in chip direct, la activitati care sa-i „tina in priza”, sa-i faca sa traiasca emotii puternice pe parcursul carora sa-si testeze capacitatea de a face fata stresului, concentrarii, rezistentei la efort etc.
Perioada favorabila, pe aceasta directie, numai sportivilor care desfasoara antrenamente sub supravegherea unei echipe care se ingrijeste de traseul lor sportiv. In rest, se poate vorbi numai de exagerari si imprudente asumate pe cont propriu. Unora, calculele banesti le vor domoli aventurismul iar pe altii ii va obliga sa analizeze realist oportunitatea unei cumparaturi. Unele investitii pot fi date peste cap de urgentele care vin dinspre sectorul „copii”.


horoscop-lunar-septembrie-2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI