Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Leu 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, tentatia de a intretine relatii sociale, de a se vedea sau revedea cu prietenii de care au fost un timp despartite. Uneori, aceste tentative de reluare a dialogului sunt delicate pentru ca unele amintiri neplacute din trecut persista si ridica bariere de sinceritate sau firesc intre nativii si cunostintele lor.
Contradictorii (fara a deveni, insa, conflictuale) si relatiile afective in care nativi vor manifesta insa dorinta e a le rezolva cumva „autoritar”. Adica ei vor interveni in reglementarea unor disensiuni nu pe calea compromisului ci pe ideea „e cum zic eu” sau ” eu am dreptate, mergem mai departe”.

In zilele de 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), s-ar putea inregistra discrete tendinte de izolare, de odihna, de reticenta in fata unor excese culinare. Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), se vor naste numeroase idei, dorinte, vise, constructii personale pe fondul impactului pe care il va avea asupra loc faza Lunii Noi, in Leu, din seara zilei de 2 august, care ii va impinge spre noi directii de viata, chiar daca ei nu sunt pe deplin pregatiti pentru asta.
Nativii vor simti, mai puternic decat in alte dati, dorinta de a se depasi pe sine, de a face impresie buna si, mai ales, de a construi acele punti necesare lor pentru a progresa si a-si duce planul de viata mai departe, mai bine, mai sus.
Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, se vor acumula numeroase influente astrale pe casa banilor castigati din efort propriu. Premizele sunt favorabile unor castiguri si echilibrari ale situatiei materiale de moment.
Se pot purta discutii cu sefii institutiei unde lucreaza cu privire la drepturile banesti ce li s-ar cuveni, in care vor aduce o serie de argumente. Daca se vor pastra in limita masurii si rezonabilitatii, este posibil ca cererile lor sa fie considerate legitime si, ca atare, sa fie onorate.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 20.04.2019 Luna în Scorpion de la 6:02. începeţi ziua cu duşuri alternante calde-reci şi înlocuiţi o mare parte din cafea cu ceai de plante. Sfat culinar: paste cu ciuperci.

20 aprilie - Adrian Maniu, Joan Miro, Frantz Johannes Bulhardt, Adolf Hitler, Harold Lloyd, Joan Miro, Lionel Hampton, Nina Foch, Ryan O'Neal, Jessica Lange, Clint Howard, Don Mattingly, Carmen Electra, Joey Lawrence.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI