Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA Leu 5-11 Mai 2018

Postat de Urania Horoscop On 4 - May - 2018

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 5-11 Mai 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 5-11 Mai 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 5-11 Mai 2018. Leu 5-11 Mai 2018

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 5-11 Mai 2018

Intre 5 şi 6 mai după-amiaza, muncă multă, obligaţii de serviciu care le acaparează timpul şi le modifică programul de viaţă. în alt plan de semnificaţii astrale, posibile nemulţumiri provenind de la schimbările de ordin structural sau strict administrativ prin care trece instituţia la care lucrează şi care i-ar afecta, de la caz la caz,într-o mai mică sau mai mare măsură.
Chestiuni de sănătate care durează de mai mult timp (săptămâni, luni), rezistente la tratament şi care-l invalidează pe nativ la nivelul membrelor inferioare (disfuncţionalităţi în urma unor accidente sau intervenţii chirurgicale, imobilizare la pat, mers dificil, incapacitatea de a desfăşura activităţi curente, dureri:

probleme cutanate). între 6 mai, după ora 17:49, şi 9 mai dimineaţa, surprize în relaţiile parteneriale, schimbări bruşte de atitudine a preopinenţilor, evenimente care conturează o latură neştiută a unor dialoguri, negocieri, conflicte. Pe 8 şi 9 mai, Soarele se va afla în opoziţie ia grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, şi va influenţa, în principal, casa rangului, a funcţiei, a imaginii. Etapă de încercare, dar, în ciuda dificultăţilor şi a pericolelor, nativii pot ieşi învingători. Uneori, poate fi vorba de o chestiune minoră în fapt, dar cu o semnificaţie aparte în economia relaţiilor publice sau profesionale: Leului i se dă dreptate, i se recunoaşte, în ciuda ostilităţii şi manevrelor unora, valoarea personală. între 9 mai, după ora 6:11, şi 11 mai după-amiaza, iluzii cu privire la un posibil ajutor material. Din 11 mai, după ora 15:41, Luna se va afla în sectorul astral al conştiinţei şi al idealurilor superioare. Celor tineri le va pune ambiţia şi voinţa la încercare, obligându-i să se concentreze pe un proiect de viaţă sau pe pregătirea profesională (învăţare, aprofundare, maturizare) în vederea acceptării lor în instituţii de prestigiu.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI