Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 9-15 Februarie 2019

Postat de Urania Horoscop On 8 - February - 2019

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 9-15 Februarie 2018

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 9-15 Februarie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 9-15 Februarie 2018. Leu 9-15 Februarie 2018

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 9-15 Februarie 2018

Intre 9 şi 11 februarie, în zorii zilei, revizuirea unei opţiuni anterioare; Leii pot deveni nerăbdători în legătură cu felul în care decurge un parcurs personal (întârzieri, amânări) sau de lipsa de satisfacţie oferită de un proiect. De aceea, dorinţa lor va fi una destul de radicală şi greu de temperat, cel puţin pentru moment, pentru că ei vor dori să renunţe în totalitate la respectiva premisă şi să o înlocuiască cu alta nouă, mai promiţătoare. Nu toate deciziile luate pe fondul enervării vor fi inspirate. Pe 11 februarie, Mercur va

intra în zodia Peştilor, semn în care va rămâne până pe 17 aprilie. Noul context astral va privi sectorul banilor şi al avantajelor materiale obţinute prin relaţia Leilor cu alte persoane şi instituţii: capacitatea de a se înţelege sau de a capta disponibilitatea afectivă a celor responsabili să le rezolve o problemă pentru a-i înţelege şi a dori să-i ajute, între 11 februarie, după ora 3.29, şi dimineaţa zilei de 13 februarie, nevoia de a fi stabili în percepţii, atitudine şi reacţie în confruntările publice, mai ales dacă este vorba de chestiuni de importanţă majoră pe care trebuie să le promoveze sau să le apere prin responsabilităţile ce le revin prin profesie şi/sau funcţie. Din 14 februarie, când Marte va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 31 martie a.c., această premisă va fi mereu actuală, ca o adevărată provocare pentru nativi care vor fi obligaţi să se stăpânească şi să fie autoritari şi eficienţi fără a deveni despotici sau să lezeze alte persoane şi interese. între 13 februarie, după ora 11.32, şi după-amiaza zilei de 15 februarie, dialoguri relaxate cu prietenii, nevoia de a se sfătui sau de a asculta un alt punct de vedere necesar lor, înainte să ia o decizie. Din 15 februarie, după ora 16.03, univers interior concentrat pe chestiuni de familie sau pe analiza trecutului.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

1 Comentriu to “Horoscop Urania Leu 9-15 Februarie 2019”

  1. GIUȘCĂ IULIA says:

    Am găsit în horoscop Urania informații despre care pot să spun că m-au ajutat…Am înțeles că în viață nimic nu este întâmplător.
    Cu respect,Iulia GIUȘCĂ

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI