Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 11-17 August 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 14-20 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - February - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 14-20 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 14-20 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Februarie 2015. Pesti 14-20 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 14-20 Februarie 2015

Ultimele săptămâni au fost pentru nativii acestui semn zodiacal beneficie prin influxurile armonice care s-au îndreptat spre ei. Acum se atinge apogeul. Este de-a dreptul o inundație de valuri de sentimentalism și emotivitate specifice zodiei. Dar mai sunt și alte semnificații: aceste ape superioare spală ființa astrală a fiecărui nativ. Curăță și înalță spiritual.
Este semn de renaștere, este semnul unei fecundități care va rodi, cândva, cumva acum sau mai târziu, după i-o fi ceasul cosmic. Teoretic, toți Peștii ar trebui să beneficieze de acest moment. Interesant este că pentru ei, mai ascuns de ochii lumii și chiar de propriile lor percepții, la fel de special funcționează și faza

de Lună Nouă ce operează pe casa a XII-a a cerului lor astral, provocând mari rupturi de trecut și mari ancorări în chestiuni ce presupun viitor, construcție, eliberare, descătușare de energii, țâșnire la viață. Într-un fel, perfect explicabil astral dar și esoteric, cele două case a XII-a și I sunt legate între ele, prin curentul motivația subterană a acestor influxuri carte se condiționează și se potențează reciproc.
De aici și starea de spaimă, ca înaintea unor mari evenimente, de aici și permanenta stare de presimțire, de premoniție, de așteptare a ceva ce trebuie să se întâmple neapărat, imediat. Neapărat da, imediat poate că nu. După 20 februarie mare solicitare pe casa banilor, mai ales a celor realizați din muncă proprie. Atenție între 18-20 februarie la starea de sănătate care va fi influențată de acest prea-plin astral. Sunt posibile stări de surescitare, nervozitate, insomnii, circulație vasculară deficitară, tulburări de ritm cardiac, stres psihic.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 11-17 August 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 10.08.2018 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

10 august - Panait Istrati, Barbu Cioculescu, Herbert Hoover, George Crockett, Rhonda Fleming, Jimmy Dean, Eddie Fisher, Rocky Colavito, Ian Anderson, Rosanna Arquette, Antonio Banderas, Nicole Bass, Devon Aoki, Johann Georg Gmelin.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI