Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 15-21 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 13 - October - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 15-21 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 15-21 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Pesti 15-21 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), nativii vor fi obligati sa se ocupe de bani, de plati dar si sa creeze noi cadre de plasament al fortei si capacitatii lor de munca, in vederea unei echilibrari financiare. Unele solutii vor fi de-a dreptul revolutionare, altele extravagante (cel putin pentru un om obisnuit), dar, in linii mari, ele vor putea fi puse in aplicare.
Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, Pestii vor incerca sa invete, sa aprofundeze, sa repete sau sa fixeze prin exercitii practice cunostintele care le vor permite sa lucreze mai repede si mai bine. Nu e o etapa a progresului cat a acumularii si consolidarii in plan profesional.

Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, discutiile din familie nu vor duce la nimic bun. Pestii se vor enerva (degeaba), solutiile nu se intrezaresc, sacrificiile lor de timp, bani sau rabdare si solidaritate fata de rude nu sunt suficiente sau se dovedesc inutile. Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, Luna, in tranzit prin semnul de Apa al Racului, va justifica sau chiar va alimenta melancolia si meditatia trista asupra propriei lor conditii.
Ostilitate fata de persoane care, in numele prieteniei lor, le mananca timpul, ii acapareaza cu false probleme ori, care, din egoism, le solicita, la nesfarsit, ajutorul. Dar, din 18 octombrie, vor avea in casa ascensiunii sociale si a succesului public, planeta Venus care, timp de aproape o luna, va lucra in favoarea lor, permitandu-le, in ciuda pesimismului lor de moment, sa aiba o evolutie favorabila.
Unii incep proiecte noi, altii culeg roadele (premii, laude, avansari, numiri, desemnari, etc.). Principalul aspect, activ intreaga saptamana viitoare este legat de sectorul casei a X-a care le va permite sa-si consolideze sau sa-si securizeze un statut profesional, social, public, ipostaza valabila si pentru toti cei care activeaza in politica.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI