Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Pesti 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între 16 și 17 iulie, puternică dorință interioară de a remedia, corecta sau așeza pe baze normale o activitate socio-profesională. Alteori, impulsul nativilor privește doar nevoia de a se autodepăși, de a sări la alt nivel de performanță dar pentru asta realizează și cu câte alte aspecte colaterale se confruntă și care trebuie rezolvate, la rândul lor.
Între 18 și 20 iulie, prieteniile dar și relațiile sentimentale vor fi puse la încercare. Este vorba de o verificare astrală prin impactul răvășitor pe care îl poate avea faza Lunii Pline în Capricorn care va opera pe axa

caselor V – XI. Relațiile vor fi analizate și cântărite de către Pești fără emoții, fără concesii, fără frica de a supăra pe cineva.
Înstrăinări de unele persoane, care nu mai au de ce să facă parte din cercul lor de apropiați, sunt luate în calcul de nativi. Se poate spune că, spre deosebire de alte semne zodiacale, Luna Plină din 20 iulie nu are impact direct asupra lor ci asupra celor din jurul lor.
Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, ar trebui să se ocupe de propria lor persoană care se va confrunta cu influența a trei plante în Leu, pe casa a VI-a a sănătății de fiecare zi: Mercur și Venus cărora li se va alătura, pe 22 iulie după-amiaza, Soarele. Cele trei configurații astrale vor avea un efect bun asupra organismului.
Ele vor permite recuperarea forței fizice, învigorarea trupului și a minții precum și o binefăcătoare schimbare de atitudine cu privire la muncă ori, poate, ca urmare a schimbării unor condiții de muncă, ceea ce le va da mai multă încredere și siguranță de sine; poate chiar și un strop de mândrie justificată.
În a doua parte a zilei de 22 iulie, Luna va tranzita zodia Peștilor, provocând o stare de bine asemănătoare cu o ploaie de vară, după o zi toridă instalând liniștea, pacea, satisfacția, capacitatea de a se bucura de viață, de vară, de natură, de sănătate.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI