Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 20-26 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 18 - June - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 20-26 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 20-26 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Iunie 2015. Pesti 20-26 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 20-26 Iunie 2015

Pe 20 și 21 iunie, unii nativi pot primi oferte de serviciu avantajoase; unele le vor conveni pentru că le vor permite să-și pună în valoare pregătirea sau talentul, altele îi flatează prin importanța și încrederea care li se acordă și, în sfârșit, dar de loc de neglijat, prin sporul de bani p-e care îl vor avea dând curs unei colaborări, angajări sau sarcini profesionale retribuite pe care și-o asumă.
În varianta minimală a acestei posturi benefice, care durează de altfel întreaga săptămână, în aceiași notă, se poate vorbi pur și simplu, despre soluționarea unui loc de muncă. Sănătatea este avantajată de această predispoziție astrală, care le permite tuturor, după caz, să se vindece mai repede, să facă progrese dacă se află în timpul unei terapii sau proceduri de recuperare medicală ori să se simtă bine, în putere, cu chef de viață, de muncă, cu energie și dorință de afirmare și rezistență la efort fizic ori la stres psihic. Între 22 și 24 iunie este indicat să mediteze și să analizeze cu calm și răbdare o situație partenerială stringentă, deranjantă sau deteriorată de conflicte și animozități mai vechi. Între 24 iunie după-amiaza și 26 iunie, dacă vor, se pot

gândi la bani dar, mai profitabil, ar fi să se gândească la soluțiile de ieșire dintr-un impas financiar. Pe 21 iunie, Soarele va intra în casa a V-a, făcând aspecte armonice cu Soarele lor natal și cu Neptun, în tranzit, din Pești. Curând, i se va alătura, în același segment, și Marte; împreună le vor da „apă la moară” acestor nativi făcându-i excesiv de sensibili, de emotivi, de miloși. Aspectul nu poate fi bun și constructiv decât într-un plan creativ, artistic, interpretativ. În rest, el împinge le excese sentimentale.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 13-19 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 08.10.2018 Luna în Rac. Azi Luna se joacă dezinvolt cu dispoziţia noastră: ne aruncă din râs în lacrimi. Ca să evităm asta, medităm, facem yoga şi stăm departe de lume. Sfat culinar: peşte.

8 octombrie - George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andriţoiu, Rona Barrett, Paul Hogan, Jesse Jackson, Matt Damon, Chevy Chase, R.L. Stine, Sigourney Weaver, Stephanie Zimbalis, Kirk Alyn, Branislav Nusici, Juan Domingo Peron, A.D.F.Siniavski (Abraham Terţ).

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI