Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 23-29 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - July - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 23-29 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 23-29 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Iulie 2016. Pesti 23-29 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 23-29 Iulie 2016

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), perioada cand Luna le tranziteaza semnul natal si le sporeste calitatile si virtutile. In acest rastimp, ea va arunca un inteles bun sau util lor, ori de cate ori va fi vorba de abordarea corecta a unui parteneriat, alianta sau contract, chiar daca aceste tipuri de activitate nu vor ajunge in faza finala, a semnarii unui document, Importante sunt premizele pe care acestea vor evolua. Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), socuri banesti, mai mari sau mai mici, in functie de buget sau stare financiara generala. Pastrati-va o mica rezerva pentru neprevazutul care se poate ivi in aceste zile.
Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), efort mare, mai ales pentru cei care trebui sa faca

fata exigentelor unui examen sau sa se prezinte la un concurs, de a ramane calmi, stapani pe situatie, rationali. Uneori, ei s-ar putea confrunta cu ipostaze de moment care contravin convingerilor si stilului lor de viata; e bine sa se adapteze la situatia impusa cu calm si rabdare. Alte persoane pot fi dezamagite de drumul, de calatoria sau de excursia pe care o fac. Asteptarile au fost prea mari, nu s-au informat suficient sau evenimentele de ultima ora le vor da planul de vacanta peste cap. Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, se anunta o perioada cand toate premizele sunt contracarate de interventia celor din afara. Aceia fie se amesteca direct in viata Pestilor (mai ales daca sunt rude), fie pun conditii si actioneaza impotriva vointei nativilor, din indiferenta sau din egoism. Cert este ca, aceste intorsaturi de situatie vor strica programul de viata al Pestilor care vor face ce stiu ei mai bine: se vor revolta in sinea lor.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI