Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Pesti 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, mare risipa de cuvinte, de idei, de ipoteze de viata. Nativii se pierd in analize, rascolesc amintirile, amesteca trecutul cu prezentul si nu ajung la nici o concluzie utila lor. Un rol perturbator in tot acest vartej de atitudini si discutii il joaca familia de care apartin prin nastere.
Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), starea lor de spirit va fi diferita de la o clipa la alta: Pestii, cand se vor simti bine, liberi, fericiti, bucurandu-se de tot ceea le ofera viata, fie chiar si in conditii modeste, pe masura existentei lor, cand vor cadea pe ganduri si se vor intrista.

Ceea ce ii va supara va fi pierderea sperantei cu privire la un progres, la schimbarea pe care doresc sa o faca in viata sau in profesia lor si care se dovedeste, deocamdata, imposibila. Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), se poate petrece ceva important pentru viitorul lor profesional, adica se va ivi o raza de Soare, caci despre Soare este vorba in contextul fazei de Luna Noua (Soare in conjunctie cu Luna in zodia Leului) care le va deschide usa spre o solutie ce presupune valorificarea meseriei, a calitatilor si insusirilor personale.
In planul sanatatii, desi perioada va pune la incercare cordul si, secundar, sistemul venos, ea va ramane pozitiva prin vigoarea trupeasca si forta organismului de a se recupera, pe care o va insufla. Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, discutii concrete despre un contract sau despre conditiile unei rezolvari.
Desi, in casa a VII-a, se va afla Mercur, care sustine gandirea logica si practica, desi se va afla si Venus, Micul Benefic, totusi, nativii trebuie sa tina cont de un important sir de blocaje, opozitii sau conditii care vor ingreuia dialogul si initiativa. Unele privesc (sau decurg) din functie, rang, demnitate, nume, altele din chiar clauzele unui contract.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI