Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 7-13 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 5 - January - 2017

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 7-13 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 7-13 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Pesti 7-13 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017

Intre 7 si 8 ianuarie, nativii vor da dovada de abilitati tehnice (ei neexceland la acest capitol). Pot acumula niste cunostinte necesare sau putina practica, astfel incat sa se descurce singuri in chestiunile curente. Buna perioada pentru a invata, asimila, memoriza. Totusi nu e momentul potrivit sa rascoleasca ganduri si amintiri neplacute.
Oricum, nu le vor rezolva, acum. Intre 9 si 10 ianuarie, tocmai spuneam ca nu e bine sa intre in universul tulbure al amintirilor si iata ca tranzitele acestor zile ii obliga sa reintre in calapodul situatiilor cu care s-au

familiarizat deja, al inconvenientelor familiale si parteneriale.
Doar ca, Pestii vor avea de partea lor o platosa suava care, in ciuda fragilitatii ei, ii va apara de atacuri, conflicte sau situatii absurde care i-ar supara sau intrista. Cele patru planete care strabat semnul lor zodiacal sunt de natura sa le vindece sau sa le anestezieze suferintele provocate de ipostazele de viata prin care vor fi obligati sa treaca prin oferirea unei compensatii de ordin moral, artistic, spiritual, cultural, religios. Va fi o alinare.
In plus, Marte si Venus, in semnul lor natal, le vor aduce chef de viata, placerea de a visa, de a construi, de a spera, de a se lasa purtati de aripile inspiratiei sau imaginatiei detasandu-se prin asta de elementele dizgratioase ale realitatii inconvenabile lor.
Intre 11 si 12 ianuarie, Pestii vor observa micimea umana a unor personaje care fac tot ce pot sa se compromita in ochii lor. Nici nu se mai obosesc sa se supere. Pur si simplu ii vor ignora. Pe 12 ianuarie Mercur va intra chiar in aceasta casa a prieteniei si le va da taria necesara sa ridice garduri, ziduri si bariere intre ei si cunostintele care nu mai au ce cauta in ograda lor.
Pe 13 ianuarie, intre bani, munca si statut social se realiza o armonie deplina ce poate fi speculata sau care, si fara efortul nativilor, poate crea oportunitati profesionale si materiale remarcabile.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI