Horoscop Urania 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 4-10 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 13-19 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 11 - June - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 13-19 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 13-19 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Iunie 2015. Rac 13-19 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 13-19 Iunie 2015

Pe 13 şi 14 iunie aceşti nativi vor dori sau chiar vor putea să-şi consolideze o relaţie socială bazată mai degrabă pe un interes practic (cooperare) sau pe unul financiar (câştig). Relaţiile vor fi profitabile dar pe termen scurt sau de scurtă scurtă (zile, săptămâni).
Pe 15 şi 16 iunie unii nativi vor trece prin numeroase fluctuaţii ale stării de spirit provocate de informaţii, veşti, dialoguri, „şoapte” de natură să-i destabilizeze şi apoi să-i mobilizeze, şi tot aşa, nereuşind să se fixeze într-o direcţie tocmai din cauza atâtor date care vin pe tot felul de căi, nici una oficială. Pe 16 iunie, faza de Lună Nouă aruncă în aer convingeri, decizii dar nu pe baza faptelor concrete sau al unor evenimente în derulare ci pe baza a tot felul de informaţii care produc o impresie puternică asupra lor. Fireşte, unele au un temei real şi nu toate sunt doar fabulaţii dar, pentru moment, lor le este greu să le deceleze şi se lasă purtaţi de val. De aici riscul de a crede sau, şi mai grav, de a decide pe baza unor detalii care au ca sursă …o conversaţie. Pe 17, 18 şi 19 iunie dimineaţa, aceşti nativi dau curs unui impuls astral mai profitabil: se interiorizează, analizează, compară dar îşi reprimă orice dorinţă de a face ceva până nu sunt pe deplin

convinşi de raţiunea acestor decizii. Această etapă este utilă pentru că îi împiedică să aibă iniţiative nejustificate sau luate sub o impresie de moment. Ba mai mult le ascute instinctul de conservare, de protecţie. În bunul lor renume fac un pas înapoi, tehnică nu numai de apărare ci şi necesară pentru reconstrucţia lor necesară în acest moment. Vor mai fi de partea lor în aceste zile intuiţia, sensibilitatea, magnetismul personal.

Horoscop Lunar Iunie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI