Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 20-26 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 18 - June - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 20-26 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 20-26 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Iunie 2015. Rac 20-26 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 20-26 Iunie 2015

Racii sunt vedetele incontestabile ale săptămânii viitoare. Pe 21 iunie Soarele va intra în semnul lor zodiacal, marcând și momentul de culminație al anului, Solstițiul de vară, cu minunata cea mai lungă zi” ce vestește începutul verii astronomice dar și al celei astrologice.
Marte va intra și el, pe 24 iunie, în Rac, operând tot felul de modificări de stări de spirit sau de stări organice pe care nativii le vor simți intens. În primul rând, vor fi mult mai încărcați energetic, dar vor trăi mult mai intens și în plan emoțional. Marte va induce, pentru niște săptămâni, o serie de trăiri și reacții intense, instinctive, nu toate confortabile sau lesne de stăpânit. Totuși combativitatea va fi unul dintre atu-urile lor care, folosit înțelept și cu măsură, le va da posibilitatea să depășească momente complicate sau delicate. Pe 20 și 21 pot avea parte de un „bine” financiar, pot câștiga bani, pot primi niște sume ce li se cuveneau de mai mult timp ori, în mare, își reglementează regimul plăților. Pe 22, 23 și 24 iunie dimineața, pot fi mai tăcuți, mai atenți la amănunte,

mai analitici, mai rezervați în dialoguri cu privire la propria persoană din pudoare, discreție, teamă sau nesiguranță. Din 24 iunie după-amiaza până pe 26 iunie, pentru segmente scurte de timp, vor fi solicitați de cei din familie: vor fi obligați să ajute pe cineva, să le facă un serviciu, să le acorde asistență, să-i îngrijească etc. Atenție la tot felul de informații care vin pe căi discrete sau neconvenționale spre ei, în ipostaze unde întâmplarea sau coincidențele ciudate vor juca un rol important. Este vorba de un fel de avertisment sau de protecție ce le vine în acest fel.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI